Triky pro drobné ženy. Tyhle vám přidají několik centimetrů

Nebyla k vám příroda, co se výšky postavy týče, zrovna štědrá? Nevadí! Centimetry si můžete snadno opticky přidat. Především vhodně zvolenou garderobou. Co by v ní nemělo chybět?

Černé skinny džíny

Ačkoli ze skinny džínů odborníci zrovna nejásají (našemu tělu ty opravdu těsné právě neprospívají), pokud potřebujete „vyrůst“, nějaké pohodlné si pořiďte. Ideálně v černé barvě! Pokud je doplníte vyššími podpatky, získáte centimetry navíc nejen opravdu, ale i opticky – vaše nohy totiž budou vypadat, že sahají až do nebe.

Šaty s rozšířenou sukní

Hledáte ideální šaty pro svou postavu? Vsaďte na model, který vás bude do pasu obepínat a bude mít rozšiřující se sukni. Zdůrazní totiž váš pas a tím prodlouží nohy, díky čemuž budete působit dojmem, že jste celá tak nějak vyšší. Pořiďte si tyto šaty v délce maximálně po kolena!

Krátká „áčková“ sukně

A když už jsme zmínili šaty, nesmíme zapomenout ani na sukni. Když si pořídíte nějakou mini do pasu, která se bude pěkně rozšiřovat, budou vaše nožky (a s nimi celá vaše postava) vypadat, jako by patřily 180centimetrové modelce.

Tílko na ramínkách

Zdůraznit nohy není jediným způsobem, jak si do výšky přidat pár centimetrů. Tenká ramínka přitáhnou pozornost k linii krku a dekoltu a krásně je zdůrazní. Navíc ještě zdůrazníte ramena a štíhlé paže, což vám opticky také několik centimetrů přidá.

Vypasovaný rolák

Ovšem i druhý „extrém“ funguje. V zimě těžko vyrazíte ven v tílku, ovšem můžete vsadit na rolák. Ideálně pěkně přiléhavý, který prodlouží vaši šíji a přidá vám na výšce. Ideální barvou je v tomto případě klasická černá.

Pouzdrové šaty

Pouzdrové šaty dokážou pěkně zdůraznit pas a při správné délce (po kolena) prodloužit nohy. Jestliže hledáte ideální outift do kanceláře, ale třeba i do divadla, který vás „prodlouží“, nemůžete s pouzdrovými šaty šlápnout vedle.

Košile s proužky

Jemné, vertikální proužky na košili také dokážou zázraky. Opticky prodlouží horní polovinu těla, a pokud takovou košili zkombinujete například s pouzdrovou sukní, dojde k prodloužení i dolní poloviny těla. Nikoho už ani nenapadne, že jste nedorostla do „modelkovské“ výšky!

Krátké vypasované sáčko

Pokud si kupujete sáčko, volte takové, které vám nejen dokonale padne, ale jehož délka dosahuje maximálně k bokům. Dlouhé kardigany či ponča se bohužel na malou postavu příliš nehodí, dokonce ji opticky ještě zmenšují. Zato sáčka jsou skvělou volbou. Navíc je můžete kombinovat, jak chcete – hodí se jak pro ležérní, tak pro formální look.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat