Změňte i vy svůj život k lepšímu díky Oriflame

10.08.2017 | Krása a móda

Toužíte po svobodě, finanční a časové nezávislosti? Chcete podnikat, ale bojíte se rizik, jež s podnikáním bývají často spojené? Pak začněte podnikat v Oriflame.

Podomní prodej? Zapomeňte!

Spousta lidí je k práci kosmetické poradkyně skeptická. Představují si ji totiž jako honění se za lidmi na ulici, strkání nohy do dveří ve snaze něco prodat nebo anonymní telefonování na cizí čísla. Tak tomu ale dávno není! Sami se o tom můžete přesvědčit díky příběhům žen, které si s Oriflame přivydělávají. K práci kosmetické poradkyně u Oriflame je vedly nejrůznější motivy - finanční a časová svoboda, možnost přivýdělku, kosmetika se slevou, ale také partnerské problémy nebo nízké sebevědomí. Všechny ale dosáhly toho, že se obklopily fajn lidmi a spojily tak práci s potěšením.

Oriflame už zkrátka dávno není trapné vnucování nebo snad nějaká sekta. Tvoří ho lidé, kteří se nejprve zaregistrovali třeba jen proto, aby měli 23% slevu na kosmetiku. A pak přišli na to, že když zaregistrovali někoho dalšího, dostali od společnosti odměnu.

„Občas se to špatně vysvětluje, zvlášť když to lidé nechtějí poslouchat. U nás není vrchní hranice přivýdělku a peníze vám vždycky dá firma. Ale nevyděláte si statisíce ze dne na den. Je to o pečlivosti a přístupu a o tom, s kým spolupracujete,“ vypráví poradkyně Petra, která si začala přivydělávat v Oriflame v době, kdy zůstala sama se 14denním miminkem. „Získala jsem podporu v době, když jsem měla pocit, že jsem byla na vše sama. Empatie mi projevili nejen ostatní poradkyně, ale i zaměstnanci firmy. Zjistila jsem, že nejsem na všechno sama, že ostatní mají stejné problémy, a ujasnila si priority. Ode dna už jsem se sama neodrážela.“

Silné ženy, silné příběhy

Co práce u Oriflame přináší a proč si získala tolik žen? Získáte svobodu, koncept, zázemí silné značky, kvalitní produkt a podporu nejen ve svém týmu, ale i z centrály. Posláním Oriflame je plnit sny. Společně a s láskou k práci můžete měnit k lepšímu svůj život i životy lidí kolem sebe. Inspirujte se příběhy našich poradkyň, které změnily svůj život #DíkyOriflame.

Dělám, co mě baví


Míša Křemenová se díky Oriflame nemusela po mateřské vrátit k práci, která ji nenaplňovala. #DíkyOriflame

„Oriflame mě poprvé oslovil, když jsem byla na mateřské dovolené. Bylo pro mě v tu chvíli fajn dostat se i mezi jinou partu lidí než mezi maminky, se kterými se mohu bavit jenom o dětech. Své děti miluji nade všechno, ale zastávám názor, že fakt, že se žena stane maminkou, neznamená, že by měla přestat být ženou,“ popisuje sympatická kosmetická poradkyně Oriflame Míša Křemenová.

„Můj život je docela plný kotrmelců a pádů na zem, ale vždycky jsem měla to štěstí, že jsem okolo sebe měla lidi, kteří mi pomohli vstát a jít dál. V Oriflame mohu dělat to, co mě baví. Nemusela jsem už nastoupit zpátky do zaměstnání, které mě nebavilo. Jsem teď paní svého času a je jenom na mě, jak budu žít a jak si život uspořádám. Oriflame mi tohle umožňuje. Mým životním mottem je: věř, běž a dokážeš. A je fajn mít okolo sebe lidi, kteří ti pomáhají věřit, běžet a dokázat. A to díky Oriflame mám,“ pochvaluje si Míša.

Celý Míšin příběh můžete zhlédnout ZDE.

Mojí motivací je pomáhat


Hanka Lusková mohla díky Oriflame změnit život plný domácího násilí k lepšímu. Dnes je svou vlastní paní a dělá, co ji baví. #DíkyOriflame

„K Oriflamu mě přivedla kamarádka a velice mě ta kosmetika nadchla. Byla to tehdy hrozně těžká doba, protože jsem zažívala domácí násilí. Myslela jsem si, že to takhle bude napořád, protože jsem se o tom styděla mluvit. Moje manažerka mi ukázala cestu, jak se můžu stát nezávislou, mohla jsem si začít žít svůj vlastní život. Dnes mám báječného manžela, který je mi oporou, a žiju si báječný život s Oriflame. Velice mě nabijí, když vidím, že někomu pomůžu. To je moje motivace. Pomáhat,“ svěřuje se Hana Lusková, další z poradkyň, kterým Oriflame pomohl překonat těžkou životní situaci.

„Všem práci v Oriflame doporučuju, protože je to velká svoboda, velká nezávislost, poznají spoustu nových přátel a mohou si vybrat, jestli chtějí pracovat, vydělávat a bavit se, nebo jenom užívat skvělou kosmetiku. Díky Oriflame jsem si změnila celý svůj život, žiju ho podle toho, jak chci sama. Můžu si užívat své koníčky, cestovat a bavit se a mít spoustu báječných přátel, kteří jsou tady se mnou,“ popisuje usměvavá Hanka.

Celý Hančin příběh můžete zhlédnout ZDE.

Nekoukejte na překážky


Lída Bradová má dnes díky Oriflame vyšší sebevědomí a opět si může vážit sama sebe. #DíkyOriflame

Mně výrobky Oriflame nesmírně pomohly, měla jsem problémovou pleť, a když jsem sama viděla ty výsledky na sobě, o to líp se mi produkty doporučovaly dál. Byla jsem tak nadšená tou kosmetikou, že jsem chtěla, aby se to úplně všichni dozvěděli,“ vypráví poradkyně Ludmila Bradová.

„Práce v Oriflame mě velmi naplňuje, přináší mi finanční nezávislost. Vždycky jsem měla ráda pěkné věci, ale plat prodavačky dvanáct set korun byl příliš malý, abych si mohla koupit něco hezkého na sebe. Určitě bych se do svého zaměstnání nevrátila, protože tam práce, kterou jsem dělala, není vůbec oceněna. Oriflame ji ocenit dokáže. To by mi určitě žádné zaměstnání neumožnilo, abych si mohla vydělat neomezený příjem peněz a abych mohla být svou paní, cestovat a být nezávislá. Oriflame mi zvedl sebevědomí, mohu si vážit sama sebe, že jsem dokázala být úspěšná. Co bych vzkázala ostatním? Hlavně aby vydrželi, aby se nenechali nikým odradit a aby neviděli překážky,“ přidává radu sympatická Lída.

Celý Lídin příběh můžete zhlédnout ZDE.

Díky Oriflame jsem nezávislá


Tereza Kubálková může díky Oriflame studovat, pracovat, cestovat, bavit se a poznávat nové lidi. #DíkyOriflame

„U firmy Oriflame jsem 4 roky, z toho intenzivně pracuji rok. O Oriflame jsem se dozvěděla od své mamky, protože ta ho má jako hlavní zaměstnání. Oriflame mi vlastně dává zábavu, cestování a výdělek. A baví mě to,“ říká poradkyně Tereza Kubálková.

„Řekla bych, že mi to dost změnilo život, protože chci pro Oriflame dělat jako své hlavní zaměstnání po škole. Nemusím mít šéfa, mohu se vlastně řídit sama, podle sebe, a pracovat, jak já chci. A tak mi to vyhovuje. Díky Oriflame jsem nezávislá, mohu studovat, cestovat, bavit se a poznávat nové lidi,“ nadšeně popisuje Tereza.

Celý Terezčin příběh můžete zhlédnout ZDE.

Je to na vás

Zaujaly vás příběhy kosmetických poradkyň Oriflame? Pak se jimi můžete nechat inspirovat a pustit se do vlastního podnikání s Oriflame. Nebo si třeba jen můžete pohodlně nakoupit kosmetiku se slevou 23 %. Je to jednoduché a k ničemu se nevážete. Je to jen na vás. Jak se říká - za zkoušku nic nedáte!

Inspirujte se i dalšími příběhy poradkyň, jimž práce u Oriflame přinesla nezávislost, sebevědomí a skvělý pocit, že mohou pomáhat objevovat svět krásy a svobody i ostatním. Jejich výpovědi najdete na dikyoriflame.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat