Tajné triky kadeřníků, které budete milovat

Už jste slyšeli o tom, že krásné vlny se dají vytvořit pomocí žehličky na vlasy, k rychlému umytí vlasů není šampon ani potřeba, a parádní objem zajistí malý fígl při fénování? Že ne? Pak jste na správné adrese!

Vidina dokonalého účesu je jedna věc, ovšem jeho realizace, to už je horší. Ostatně, infarktové stavy před zrcadlem máme občas všechny. Hlavně ve chvílích, kdy bychom dávno měly být na cestě do práce, ale pořád stojíme v koupelně a zoufale zachraňujeme, co se dá. Že to znáte až moc dobře? Poznejte tajné triky profesionálů, které vás v krizi zachrání!

Fénování pro extra objem

Asi není žádné překvapení, že teplo dělá vlasy poddajnějšími. Právě s jeho pomocí lze vytvořit požadovaný objem a provzdušnit účes tak, aby nepůsobil jako zmoklá otep slámy. Jenže pozor, nestačí jen zapnout fén a čekat na zázrak – tudy cesta nevede. Ať už máte kratší, nebo delší vlasy, nejprve foukejte proti požadované pěšince. Teprve poté vezměte do ruky kartáč a soustřeďte se na vytvoření tvaru účesu.

Když na mytí už není prostor

Původně jste si vlasy chtěla umýt až zítra, jenže teď vidíte, že včera bylo pozdě? Nevadí, pokud vás tlačí čas a potřebujete okamžitě odejít, bez obav sáhněte po suchém šamponu ve spreji. Tenhle zachránce se na pultech obchodů nabízí v několika variantách. Jak jej použít? Stačí s ním jen zatřepat, nastříkat ke kořínkům, promasírovat pokožku hlavy a důkladně vyčesat. Za pár minut budete vypadat, jako když jste právě přišla od kadeřníka!

Vlny jako z Hollywoodu

Toužíte po hladkých a bohatých vlnách, které mají slavné krásky na titulních stránkách módních časopisů? Můžete si je pořídit, i když vám příroda (ta potvora) nadělila řídkou a rovnou hřívu. Dokonce rychle, s minimální námahou a bez použití natáček. V čem tkví to tajemství?

Zapleťte si rovnoměrně copánky, zajistěte je gumičkou a opatrně přejeďte žehličkou na vlasy. Po jejich rozpuštění celé mistrovské dílo přestříkejte trochou laku a můžete vyrazit do ulic. No není tohle bezva fígl?

Zkrocení nespolupracujících vlasů

Máte nepoddajnou, často elektrizující korunu krásy, která má ke všemu tendence krepatět? Vypadá to sice jako boj s větrnými mlýny, ale i s tímhle materiálem se dá pracovat. Tak neházejte flintu do žita! Vaším nejlepším spojencem je lak na vlasy.

Nastříkejte si menší množství do dlaně a pramen po prameni ho aplikujte po celé délce hřívy. Kdyby vás to v půlce procesu přestalo bavit, použít se dá i hřeben, Je fakt, že to bude o něco rychlejší! V případě potřeby opakujte vícekrát, výsledek vás příjemně překvapí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat