Začínáte přemýšlet nad vánočními dárky? Kupte své milé perlový šperk!

03.10.2017 | Krása a móda

Vybíráte dárky pro ženy? Šperky nikdy neurazí. Vždy překvapí, oslní, rozzáří a koneckonců i dokonale zvýrazní ženskost. Perlové šperky jsou symbolem upřímné lásky, důvěry a vděku. Jistojistě dokážou zastoupit ty nejhlubší city a často nenalezená slova. Ptáte se, jak správně vybrat perlový šperk pro ženu?

Pro svoji eleganci a přirozenost jsou jako dárek pro ženy ideální volbou šperky z pravých perel. Perly nejsou výrobkem strojů, ale plodem přírody, perlorodek (i když jedna legenda praví, že perly vznikají ze slz antických bohů), což napovídá tomu, že šperky z perel jsou naprosto výjimečnou záležitostí. A určitě by žádné ženě neměly ve šperkovnici chybět.

Perly jsou vhodným dárkem pro ženy k Vánocům, narozeninám, ke svatbě, k výročím, zkrátka je můžete darovat kdykoli. Navíc pokud jste své milé už jeden perlový šperk koupili, můžete příště dokoupit další a postupně tak ženu obdarovat celým perlovým setem.

Rozmanitost perlových šperků

Nabídka šperků z perel je rozmanitá co do barevnosti perel, tak i designu šperků a příležitostí k nošení. Z perel se běžně vyrábějí perlové náušnice, náhrdelníky, náramky, prsteny, přívěsky. Jednotlivě, v párech či celých setech.

Perly v sobě nesou urozenost, šarmantnost a dokonalou jednoduchost. Každá perla je svým tvarem i barevností originálem, tedy i každý šperk vyrobený z perel je jedinečným. Nakonec to dokazuje i jejich kvalitní a pečlivé ruční zpracování, o které se starají věhlasní indonéští šperkaři.

Jaký dárek pro ženu vybrat?

Barevnost perlových šperků volte pocitově. Vždy totiž záleží na tom, jaké oblečení vaše partnerka nosí, jak vypadá a k jakým příležitostem jste se rozhodli šperk darovat. Pokud ovšem opravdu potřebujete menší nápovědu... Ženám s tmavší barvou oči, vlasů i pleti sluší světlejší a jasnější odstíny perel (bílé perly, růžové perly, šedé perly či světle modré perly). Takové perly ženám úžasně rozzáří tvář, dekolt i ruce. A naopak. Ženám světlejší pleti a vlasů sluší tmavší barvy perel (tmavě modré, hnědé perly, černé i fialové perly). Takovéto perly se postarají o dokonalé zvýraznění rysů a celkového vzhledu.

Stejně tak můžeme doporučit koupit pro ženy štíhlých postav, spíše menší perly (max. střední velikosti). Víme, že se muži snaží v tom nejlepším smyslu slova ohromit svou milou, tím nejhodnotnějším dárkem, ale drobná žena se nemusí cítit se sadou šperků z velkých perlel příliš komfortně.

Ty nejlepší dárky: Perly štěstí

Ať budete při výběru šperku z perel jakkoli odvážní, věřte, že každou ženu takovým dárkem jedině ohromíte. Perly jsou naší součástí již po staletí a díky možnostem zpracování je šperk z říčních perel velmi moderním, elegantním a něžným ženským elementem. S vhodným oblečením utvoří dokonalou souhru. A podtrhne šarm a osobitost obdarované ženy.

Miluje vaše žena jednoduchost a krásu? Gratulujeme, právě jste pro ni našli ideální dárek. Třeba ten k blížícím se Vánocům!

Při nákupu perlových šperků vždy dbejte na kvalitu výrobků a především obchodu, kde perly nakupujete. Určitě nedoporučujeme, abyste perly kupovali na tržištích, respektive někde pod mostem v časovém stresu. Takový šperk se vyplatí kupovat u ověřených prodejců a určitě věnovat nákupu patřičný čas. U internetových nákupů nezapomeňte sledovat různé zkušenosti zákazníků s příslušným obchodem.

Kromě kamenných šperkařství můžete využít i pohodlného a bezpečného nákupu šperku on-line cestou. Vybírejte pouze ze spolehlivých e-shopů se šperky, které prodávají ručně vyráběné perlové šperky. Samozřejmostí nákupu takového šperku je i certifikát o jeho pravosti.

Hledáte ten pravý perlový šperk, kterým byste (nejen) k Vánocům obdarovali svou partnerku, maminku nebo babičku? Na e-shopu buka.cz si jistě vyberete!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat