Barvy letošního podzimu. Šatníky ovládne růžová a zelená

Podzim už je prakticky tu, a tak je na čase porozhlédnout se po té správné výbavě do šatníku. Které barvy budou letos v módním průmyslu středem pozornosti?

Sněhově bílá

Společně s černou je bílá barva považována za klasiku, která nikdy nevyjde z módy. Ovšem většinou je pro nás barvou doplňkovou. Letos na podzim ji ovšem nechejte zazářit! Co třeba na svetru nebo kabátku? Přestaňte se bílé bát a užijte si ji na podzim ve velkém!

Jasně červená

Červená je zpátky! A ne v podobě vínové či cihlové. Kdepak! Vrací se ve své nejčistší formě. Pokud si na ni netroufáte například na trenčkotu, zkuste ji na doplňcích, jako jsou kabelky, městské batůžky nebo boty. Mimochodem, červené šaty jsou také klasikou, ve které zazáří každá žena. Proč si jedny nepořídit právě letos?

Světle růžová

Růžová není obvykle barvou, jež by byla asociována s podzimem. A v tom je právě její kouzlo. Jestliže byla trendy už během léta, plynule přechází i do chladnějšího období roku. Mimochodem, nemusíte se omezovat jen na růžové svetry, bundičky apod., na přehlídkových molech byly k zahlédnutí dokonce i růžové kozačky!

Zelená

Ačkoli je zelená barvou jara, využijte ji i na podzim! Proč si nepřipomenut ty dny, kdy se příroda probouzí, právě v období, kdy se ukládá ke spánku? Zelené se nemusíte bát – klidně si pořiďte zelený kožíšek nebo kabát. Nejenže budete nepřehlédnutelná, ale budete mít i lepší náladu ve dnech, kdy na nás útočí deprese a splíny snad nejvíce. Takhle barva má totiž na lidskou psychiku pozitivní účinky!

Metalická stříbrná

Máte rádi lesk a třpyt? Pak budete tento podzim ve svém živlu. Návrháři jako Michael Kors nebo Brandon Maxwell se totiž v podzimní kolekci zhlédli právě v metalických odstínech stříbrné. Šaty, ale i kabátky nebo kalhoty, které připomínaly tekuté stříbro, byly na molech k vidění často. Pokud jsou pro vás takové barvy až příliš odvážné, nechte si je na zimu – během svátků či na silvestra je určitě využijete!

Velbloudí či béžová

Neutrální přírodní barvy byly trendy již loni, a tak máte-li v šatníku kabát v této barvě, nemusíte letos investovat do nového. To je ostatně výhoda těchto odstínů – z módy prakticky nevycházejí. A co víc, skvěle se doplňují s výraznými barvami, takže můžete popustit uzdu své fantazii a povýšit obyčejný outfit na nový level.

Khaki

Tuhle barvu buď milujete, nebo prostě nemusíte. Ale zkuste jí dát šanci! Vůbec totiž nemusí být smutná nebo „vojenská“. S těmi správnými doplňky a v kombinaci s dalšími barvami totiž působí elegantně a hravě. Nebojte se ji proměnit ve hvězdu svého outfitu – pořiďte si khaki bundičku nebo trenčkot, skvěle budete vypadat i v khaki kalhotách.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat