Za starší vzhled může váš účes

Účes je korunou ženské krásy. Ovšem tak jako dokáže správně zvolený účes omladit, tak umí i ten méně povedený několik let přidat.

Které vlasové „nešvary“ zaručeně přidají nějaké ty roky navíc?

Až příliš velký objem

Načesáváte ráno své kadeře do závratných rozměrů? Možná díky tomu vypadáte, že máte spoustu vlasů, ale bohužel také sama sebe „postaršujete“. Takový účes totiž působí nepřirozeně a lehce staromódně. Není divu, že i jeho nositelku považují za dámu v letech…

Nadbytek laku

Tužíte a lakujete svůj účes tak, aby se se během dne na vaší hlavě nepohnul z místa jediný vlásek, a to ani kdybyste procházela středně silnou vichřicí? Jistě, je to praktické, ovšem celý účes působí strnule a nepřirozeně, jako byste snad na hlavě ani neměla vlasy. A strnulost není atribut, který bychom spojovali s mládím, že.

Nebezpečná ofina

Ofina je skvělá věc, ale nic se nesmí přehánět. Jestliže je ta vaše neprostupná a hustá tak, že nikdo ani netuší, kde máte vlastně čelo, nevědomky si přidáváte roky navíc. Raději příště kadeřníka požádejte o vzdušnější ofinku nebo třeba patku. Zaručeně omládnete!

Poctivá práce s žehličkou

Ano, rovné vlasy jsou skvělé. Ovšem pokud jich dosahujete pomocí pečlivého žehlení a vlasy tak spíše proměníte v helmičku těsně obepínající vaši hlavu, pak budete působit až příliš přísným a hlavně vážným dojmem. Tedy tak, jak na nás působily kdysi paní učitelky ve škole. A to je škoda – protože k mládí patří spíš nespoutanost a zábava.

Návrat do minulosti

Tak jako se mění trendy v oblékání či třeba v líčení, tak se mění i ty v účesech. Pokud ale stále zůstáváte věrná účesu z 95. roku, nemůžete čekat, že budete působit mladistvým dojmem. Co třeba vyměnit kadeřnici za takovou, která vám poradí, jak s loknami naložit v 21. století?

Bez údržby

Vlasy, které neviděly nůžky pořádných pár let či které vídají šampon a spol. sporadicky, také nebudou zrovna opravdovou ozdobou vaší hlavy. Pamatujte – vaše prameny potřebují pravidelnou péči a také zásah profesionálů. Jinak hrozí, že budou působit neupraveně a hlavně nebudou zdravé. Přitom právě zdravé kadeře jsou příznakem mládí.

Zdroj: https://bestlifeonline.com/womens-haircuts/, https://www.rd.com/list/hair-mistakes-look-older/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Kapr se zeleninou

(3 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat