Vybavte si kabelku na září: Kousky, které v ní nesmějí chybět!

Je až s podivem, co vše dokáže pojmout dámská kabelka. My jsme pro vás vybraly 5 kousků, které by v té vaší rozhodně neměly chybět! Podívejte se na zářijové vychytávky do vaší kabelky!

Podle hesla „Kdo je připraven, není překvapen“ vám poradíme, co si přibalit do kabelky. V obchodech je totiž spousta vychytávek, které vám mohou být neocenitelným pomocníkem.

Maxi brozningový pudr

Nenechte se připravit o svůj letní bronz ani v září.

Sunshimmer bronzingový pudr Maxi od Rimmel London rozzáří nejen vaši tvářičku, ale i tělo. Díky bronzovému doteku pocítíte jako by vás políbilo samotné slunce a vaše pokožka získá přirozeně opálený nádech se zlatými odlesky. Nebojte se bronzer nanést kromě tváře i na dekolt, ruce, nohy... vždyť maxi balení vám vydrží!

Cena: 199 Kč
Celá řada Sunshimmer je k dostánní exkluzivně v řetězci Rossmann.

Intimní ubrousky

Jsou vhodné pro ty z vás, které tráví hodně času mimo domov a potřebují se z intimního hlediska cítit čistě, svěže a být stále ve své kůži.
Díky praktickému uzavíratelnému balení si hypoalergenní intimní ubrousky Chilly Fresh s obsahem přírodního mentolu vždy zachovají svěžest a vlhkost, jsou diskrétním společníkem, kterého si v kabelce můžete vzít kamkoliv s sebou ať už jste na cestách, v práci nebo na dovolené.

Cena: 69 Kč
Balení intimních ubrousků Chilly Intima Fresh obsahuje 15 ks.

Sametově černé oči na sebe strhávají pozornost

Černá je opět in. Od krátký černých šatů přes chic černou kabelku až k tajemnému pohledu…

Nechte vaše řasy zazářit ve světle reflektorů s řasenkou, která vaše řasy natočí do nádherných křivek a vytvaruje je s úžasnou pružností. Unikátní kartáček motýlkového tvaru se dvěma zásobníky vytvoří okamžitý objem a dokonalý pohled.

Toužíte i vy po přepychových, sametově černých a extra jemných řasách? Je na čase vyzkoušet řasenku Volume Diva Black Velvet od Astor.

Cena: 249 Kč

Vůně, na kterou není možné zapomenout

Stejně tak, jako je sama Celine Dion nezapomenutelná a nadčasová zpěvačka, je i její nový parfém Celine Dion Signature elegantní, klasická vůně s moderní přitažlivostí.

Základ z pižma, jantarového a santalového dřeva odráží nezapomenutelnou přirozenost Celine a zajistí dlouhotrvající účinek vůně.

Flakon vůně je zdoben reliéfem siluety Celine, který evokuje její věčný půvab. Silueta zobrazuje její typický postoj na jevišti, a tak prohlubuje propojení s fanoušky. Vůně Signature je jejím dokonalým podpisem.

Cena za 30 ml: 600 Kč

Hydratační sprej do kabelky

To nejkrásnější přichází z přírody! Půjčte si od ní trochu hydratace a přírodní energie!

Vincentka® hydratační sprej obsahuje velmi silně mineralizovanou přírodní léčivou vodu Vincentka – zbytkovou mořskou vodu z hlubin naší země. Osvěžuje a zvlhčuje pokožku, dodává ji novou energii z přírodních minerálů. Je bez konzervačních látek, bez parfemace.

Cena: 65 Kč






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat