Vyzkoušejte triky pro krásu, jaké používají slavní!

Pomineme-li pomoc plastických chirurgů a botoxu, vypadá to, jako by známé herečky a zpěvačky měly nějaké tajemství, díky kterému vypadají pořád tak skvěle. Skutečnost je však mnohem pragmatičtější – zkrátka znají pár triků, díky nimž dosáhnou mladistvého vzhledu za pár minut.

1.    Bílé linky

Klást důraz na oči se vždycky vyplatí. Aby vypadaly hezky otevřené a jasné, je dobré do koutků aplikovat bílou tužku. Je to oblíbený trik supermodelek a zvládne ho každá z nás. Jen pozor, abyste nenanesly bílé konturky příliš – oči by měly vypadat přirozeně!

2.    Saténové polštáře

Kdybyste prohledaly ložnice svých oblíbených hvězd, určitě byste v nich nenašly bavlněné či krepové povlečení. Saténové povlečení totiž na pokožce obličeje nevytváří otlačeniny, které přispívají ke vzniku vrásek. Takže pokud nespíte výhradně na zádech, zkuste zapřemýšlet nad výměnou ložního prádla.

3.    Brusinkový džus

Tenhle malý trik používají hlavně zrzky a rudovlásky – po umytí přelijí své vlasy ještě brusinkovým džusem, který zvýrazní červenou barvu vlasů a dodá jim lesk.

4.    Mátový extrakt

Kolagenové injekce nejsou zrovna příjemnou záležitostí, a tak některé krásky hudebního a filmového nebe upřednostňují pro výrazné a plné rty přirozenou cestu – potřou si rty mátovým extraktem. Efekt sice není tak trvalý, ale absolutně bezbolestný.

5.    Jahody pro krásný úsměv

Je pravda, že celebrity tráví u svých stomatologů či dentálních hygienistek spoustu času, ale za jejich zářivým úsměvem stojí i velmi prostý domácí recept – rozmačkají jahody, smíchají je s jedlou sodou a směsí si pak čistí zuby. Jednoduché a účinné.

6.    Osvěžující mléko

Také se ve vaší kabelce skrývá osvěžující pleťový sprej s minerální vodou? Pak zkuste malý trik oblíbený u modelek v 80. letech – smíchejte vodu se stejným množstvím plnotučného mléka. Pleť bude krásně hydratovaná i vyživená.

7.    Citronová šťáva

Citronová šťáva funguje jako přírodní čisticí přípravek, navíc dokáže stáhnout rozšířené póry. Stačí ji nanést na vatový tampon a aplikovat na obličej.

8.    Olivový olej

Olivový olej je plný antioxidantů, obsahuje i vitaminy A a E, navíc dokáže skvěle odstranit oční make-up, a to včetně voděodolné řasenky! Neucpává póry a pleť vyživuje. Navíc funguje i jako šetrný oční krém. Některé hvězdy proto vyměnily drahé kosmetické přípravky za lahvičku kvalitního oleje.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat