Proč používat tělové mléko, i když nemáte suchou pokožku

Také vždycky po sprše či koupeli ve vaně koukáte na lahvičku tělového mléka, ale nakonec se rozhodnete ho opět ignorovat, protože přece netrpíte suchou pletí? Možná děláte chybu. Proč svou pokožku rozmazlovat tělovým mlékem pravidelně?

Hydratace na prvním místě

Bylo by chybné myslet si, že když nemáte potíže s vysychající pokožkou, není třeba ji hydratovat. Zvláště po horké sprše nebo při rychlých změnách teplot kůže vysychá, i když vám to nemusí být na první pohled patrné. A tak jí péči tělového mléka dopřávejte. Uvidíte, že bude vyživenější a jemnější.

Není kůže jako kůže

Dokonce i lidé, jejichž pokožka se kategorii „suchá“ nepřibližuje, mají na těle místa s hrubší kůží, jež ráda šupinkuje a vysychá. Patří k nim lokty, kolena, ale také třeba paty apod. A právě na tyto partie bude tělové mléko úplným požehnáním.

Ručky jako princezna

Když budete před odchodem do postele používat tělové mléko, nejspíš už nebudete muset být tak poctiví s krémem na ruce. Zjemňující a hydratační přísady v mléku totiž vyživí i vaše dlaně. A taková péče se rozhodně hodí.

Vzpruha pro smysly

Tělová mléka mají kromě vyživujících vlastností, jež ocení vaše pokožka, ještě jednu skvělou vlastnost. Obvykle příjemně voní (a dnes už často díky přírodním složkám, nikoli zásluhou chemie). A to znamená každodenní malou aromaterapii pro vás. Provoněné tělo vám zvedne náladu. A vašemu partnerovi či partnerce také…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat