Trápení jménem černé tečky. Jak jim říct jednou provždy sbohem?

19.02.2018 | Krása a móda

Rozšířené póry a v nich černé tečky trápí spoustu žen (ale i mužů). I když se člověk o pleť stará, jsou tečky odolné a zbavit se jich není jen tak. Ale jde to! Přesvědčit se o tom mohly i naše testerky, které vyzkoušely černou masku Pilaten. Jak testování dopadlo? Přečtěte si jejich hodnocení a recenze. Máte stejné zkušenosti?

Černé tečky se často vyskytují, pokud jsou póry pokožky ucpané nečistotami, líčidly či přebytečným mazem. Když jsou pak tyto ucpané póry vystaveny vzduchu, oxidují, takže černají. Jak se s tímto nešvarem vypořádat?

Pozor na nevhodné přípravky a doteky

Přebytečný maz skutečně póry ucpává, což je důvod, proč jej musíte co nejvíce minimalizovat. K vašim rituálům by tak měla patřit pravidelná očista (ideálně čističem bez oleje), a to hned ráno a těsně před spaním. Ctěte hlavně pravidelnost a důslednost!


Vhodně zvolené přípravky jsou při péči o problematickou pleť klíčové. Vsaďte na černou korejskou masku Pilaten, která s černými tečkami spolehlivě zatočí!

Vzhledem k tomu, že vaše kůže produkuje více mazu, vybírejte k péči o ni pouze lehké krémy – v ideálním případě takové, které neucpávají póry a citlivě pečují o pokožku. Vhodné je vsadit na produkty s kyselinou hyaluronovou, protože v pleti uzamyká potřebnou vlhkost a udržuje ji dobře vyživovanou.

Velmi důležité je, aby pleť přišla do styku s minimume nečistot. Proto je nutné pravidelně a často čistit kosmetické štětce, houbičky a další předměty, aby problém ještě nezhoršily. Vždy je totiž nutné omezit množství nečistot a bakterií, které mohou ulpívat na pokožce.

Většina z nás si navíc neuvědomuje, jak často se dotýká svého obličeje. Tento návyk bohužel způsobuje, že se objevují černé tečky a akné, protože ruce mohou přenášet bakterie. Zkuste to omezit!

Černý zázrak

K péči o problematickou pokožku, na níž se rády tvoří černé tečky, se vyplatí používat pravidelně i čisticí masky. Stále oblíbenější jsou pak slupovací masky obsahující bambusové uhlí, jež jim dává nejen charakteristickou černou barvu, ale také jim zajišťuje dokonalý efekt na pokožku zkoušenou černými tečkami. Takovou je i korejská černá maska Pilaten, kterou měly možnost vyzkoušet i naše testerky. Jak byly spokojené?


Snadná aplikace, dokonalá přilnavost, ale především vyčištěná, vyživená a krásně hladká pokožka. To zajistí maska Pilaten.

„Vyzkoušela jsem poprvé na celý obličej. Po prvním použití jsem viděla výsledky. Opravdu většina černých teček byla pryč. Nyní používám hlavně na nos, který je u mně nejproblematičtější. Musím vážně pochválit. Zbytky jdou dobře vlažnou vodou dolů, pochvalovala si testerka Elis90.

„Celkově jsem hodně spokojená, obličej je po masce krásně jemný a čistý a černé pupínky mizí. Po třetím použití už efekt viditelně znatelný. Tedy nečekejte hned napoprvé zázraky, chce to vydržet a efekt se opravdu dostaví. Mohu říci, že maska opravdu funguje a její aplikace je velice snadná a skvěle se dává dolů, je to jako sloupnout si fólii z obličeje. Má kůže je hodně citlivá a jsem na hodně druhů kosmetiky alergická, a tak jsem měla obavy, jak dopadne má pokožka, ale musím říct, že se mi žádná alergická reakce nedostavila, a za to dávám masce veliké plus,“ zhodnotila testerka Diorka.

„Maska me opravdu mile překvapila, vyzkoušela jsem ihned, jak přišla, a výsledný efekt byl ohromující. Žádné mačkání, bez bolesti a všechny nečistoty se slouply s maskou. Manžel ji vyzkoušel hned poté a výsledek i u něj naprosto perfektní. Všem ženám, ale i mužům doporučuji a jsem moc ráda, že jsem mohla otestovat. Výrobek splnil vše, co měl, bez bolestí a aplikace jednoduchá a účinná,“ napsala testerka jitamala.

„Spokojenost! Maska Pilaten mě 100% nadchla. Velmi dobrá konzistence, krásné přilnavá. Co se týče černých teček, vytáhla jich na první nanesení poměrně dost, ani jsem nečekala, že se jich zbavím tolika. Kůže je po ní na dotyk krásně hladká, úžasně jemná a vypnutá. Čekala jsem, že po aplikaci budu mít suchou pleť, a naopak se mi zdála i celkem hydratovaná. Určitě budu využívat i nadále, našla jsem v ní skvělého pomocníka v boji proti černým tečkám. Vřele doporučuji každému, koho trápí,“ uzavírá testerka Lucieee.

Hodnocení všech testerke najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

30 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:47
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat