Rituály, které zajistí, že se probudíte do krásy

Existuje nějaké tajemství, které by vám zaručilo, že příští den budete vypadat naprosto úžasně? Takových tipů existuje hned několik! Kdy a proč si omývat obličej a z jakého důvodu byste měli dát přednost medu se skořicí?

Možná si myslíte, že krása se dědí. Do jisté míry máte pravdu, ale věřte, že část vašeho „já“ může být ovlivněna jistými kosmetickými rituály. Co vás dokonale zkrásní?

Před spaním umývejte svoji tvář

Po práci přicházíte domů a víte, že už vás žádné povinnosti nečekají? Odličte se a několik hodin předtím, než vklouznete do peřin, umyjte svoji tvář čistou vodou. Necháte-li to na později, riskujete, že toxiny proniknou do pokožky a ucpou vaše póry.

Použijte med a skořici

K dalším způsobům, jak se probudit do krásy, patří léčba skořicí a medem, zejména pokud trpíte na akné. Tyhle dva zázraky jsou schopné zabít všechny bakterie přítomné na pokožce, zatímco vy se oddáváte nočnímu spánku. Stačí jen vytvořit směs z uvedených surovin, nanést na pleť a mírně nechat vstřebat. Přebytky se dají odstranit vatovým tamponem. Ráno si obličej opláchněte vodou.

Změňte polohu spánku

Pokud typicky spíte na břiše, pak ve skutečnosti vystavujete svůj obličej stresu a tlaku, což vede k tvorbě vrásek. Dermatologové proto doporučují uléhat na bok nebo na záda. Vyberte si…

Ošetřete oční okolí

Vzhledem k tomu, že jistě používáte kvalitní odličovací mléko či micelární vodu, není třeba přehnaně se starat ještě o ošetření očí, nicméně, nic tím nezkazíte. Naopak. Speciální krémy a séra pomáhají hydratovat jemnou pokožku pod očima a v závislosti na produktu, který používáte, můžete dokonce pracovat na kvalitě svých řas.

Věnujte se rtům

Pokud chcete, aby vaše rty vypadaly úžasně, proveďte peeling svých rtů tak, abyste se zbavili odumřelých buněk pokožky. Poté si rty umyjte a aplikujte balzám, který je pomáhá zvlhčit, zatímco odpočíváte.

Mějte pro ruce ricinový olej

I řasy stárnou a řídnou. Chcete je mít plnější a tlustší? Denně před spaním na ně použijte ricinový olej. Jedná se o investici, která se vyplatí!

Snižte tření svých vlasů

Pokud se často probouzíte s vlasy, které připomínají afro styl, minimalizujte jejich tření použitím saténového šátku. Zabalte do nich svoji kštici a běžte spát. Ráno nebudete mít tolik práce s jejich úpravou.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat