Krásná a dokonalá za 5 minut? Žádný problém

Zatímco některým ženám trvá i hodinu, než vyjdou z domu, můžete to zvládnou i za 5 minut. Nemusíte vstávat o hodinu dřív, abyste stihla všechny zkrášlující procesy! Máme pro vás několik tipů, jak tento ranní program urychlit a dostat tak čas na vaši stranu.

Napadlo vás, kolik času strávíte u zrcadla? Někdy je to možná až příliš... Tyhle tipy vám pomohou zrychlit a zefektivnit ranní rituál krásy a vy si budete moci s klidným svědomím trošku přispat nebo o to více času věnovat snídani či stihnout i ranní rozcvičku.

Používejte víceúčelové produkty

Šetřete čas a peníze za nespočet kosmetických produktů. Místo několika krémů a make-upu sáhněte bo BB nebo CC krému, pro zkrácení ranní rutiny jsou opravdu skvělé. Tyto krémy zajistí hydrataci, sjednotí pleť, zvýrazní tón pleti, a některé produkty mají dokonce i ochranný SPF faktor, který vás chrání před slunečním zářením. Dalším bonusem je snadná aplikace a hlavně, že všechny tyto kroky zvládnete udělat doslova jedním tahem.

Vsaďte na suchý šampon a kondicionér

Každodenní mytí hlavy vaší pokožce ani vlasům neprospívá, tak proč si nedat občas pauzu a ráno urychlit proces se suchým šamponem a kondicionérem. Suchý šampon dodá vlasům přirozený vzhled, přidává na objemu, a navíc zanechává jemnou svěží vůni ve vlasech. Dlouhovlásky ocení také suchý kondicionér, který dodá vlasům lesk a potřebnou výživu, díky kondicionéru váš účes bude vypadat dobře po celý den.

Mějte po ruce oblíbenou rtěnku

Pokud nemáte čas na zdlouhavé líčení, vsaďte jen na oblíbenou rtěnku. Světlé tóny nahrávají takzvanému „nude líčení“. Zkrátka necháte vyniknout svoji přirozenou krásu a nikdo vás nemůže osočit, že jste nenalíčená. Pokud zvolíte výraznou rtěnku, všechny pohledy upřete na své rty a nikdo si ani nevšimne, že nemáte oční stíny. Zkrátka i jedna oblíbená rtěnka dokáže zázraky.

Večerní příprava

Tajemství rychlého ranního startu spočívá také ve večerní přípravě a to hlavně co se oblečení týče. Zapomeňte na dlouhé přemítání u šatní skříně a to že už máte na sobě desátou košili a pořád to není ono. Zkrátka tomuto se věnujte večer, kdy máte dostatek času na vyzkoušení různých variant, než najdete tu pravou. Pak už stačí si oblečení pověsit stranou a ráno zaberete oblíkáním jen minutku.

Úsměv, prosím

A na závěr zbývá už jen malý bonus, takzvaná přidaná hodnota a to je váš úsměv. Zatímco uspěchané ženy vybíhají ve smrti ze dveří, vy se ještě stihnete nadechnout a krásně se na sebe usmát do zrcadla. Tím ještě celou vaši krásnu podtrhnete a kdo by se neotočil za milou, usměvavou ženou a nepodržel by jí dveře…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat