Čarování s opaskem: Zauzlete ho nebo hoďte do mašle

GALERIE: Pásek už dávno přesáhl svoji praktickou úlohu při oblékání a dnes je z něho módní doplněk číslo jedna. A my vám ukážeme pár tipů, jak nosit pásek trošku jinak, ale stále trendově.

Je dlouhý? Nevadí! Zauzlujte ho

Určitě se vám už stalo, že jste nevěděli, kam s trčícím koncem opasku. K dalšímu poutku kalhot už nedosáhne, opaskové poutko pro tento účel jste ztratili a pomáhat si klasickou gumičkou na vlasy, to není v souladu s vaším stylem. Co tedy dělat? Vsaďte na poslední trendy a tuto malou nevýhodu využijte ve svůj prospěch. Momentálně platí, že čím delší opasek, tím lépe, protože jeho konec můžete efektně přeložit a nechat viset.

Originalitě se v módě meze nekladou

Netřeba žádná poutka, speciální střihy ani nic jiného, dokonce nemusíte ani barevně ladit. Originalitě se v módě meze nekladou a také šaty, kabáty či halenky si můžete převázat efektním páskem. Pravidlem je snad jen jeho malá tloušťka, přesně podle inspirace, kterou vám nabízíme v galerii.

Opasková romantika

Pokud patříte k milovnicím romantické módy, tak i v tomto si můžete vypomoci páskem. Zapomeňte na klasické kovové zapínání či jiné spony a zkuste v obchodech pohlídat textilní opasky, které mají vpředu mašli. Ty jsou momentálně velmi módní a hodí se na vrchní část oblečení, kde skvěle vyniknou.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat