Bělostný úsměv díky síle přírody. Co k němu potřebujete?

14.05.2018 | Krása a móda

Kdo by netoužil po dokonalém a bělostném úsměvu! Bohužel ne vždy - i vinou nepříliš zdravého životního stylu - nejsou naše zuby zrovna čistě bílé. A tak přichází na řadu nejrůznější prostředky k jejich vybělení. Nemusíte vždy sahat po chemických přípravcích. Vsadit můžete i na sílu přírody. Hitem poslední doby je aktivní uhlí, jež tuby šetrně a spolehlivě vybělí. Ostatně je také hlavní složkou bělicího přášku Beauty Coco, který vyzkoušely i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze. Máte stejné zkušenosti?

Máme to ve svých rukou


Aktivní uhlí je hitem mezi přírodními prostředky k bělení zubů. A právě to je klíčovou ingrediencí belicího prášku Beauty Coco.

Pro bělostný úsměv se vyplatí dodržovat pár základních pravidel. Tak předně se nevyplatí zapomínat na dokonalou a hlavně pravidelnou zubní hygienu. Čistiby bychom si zoubky měli alespoň dvakrát denně a používat se vyplatí také mezizubní kartáček či zubní nit. Nezáleží ani tak na druhu zubní pasty, ale spíše na samotném kartáčku. Jeho „hlava“ by měla být krátká a hustě posetá štětinkami, přičemž jejich tvrdost byste měli volit nejměkčí, aby se kartáček snadno dostal mezi zuby až k dásním, aniž by vám je poranil.

Vyplatí se také vypláchnout ústa po každém jídle. Například ovoce a zelenina mají nezastupitelné místo ve vašem jídelníčku, avšak i ony mohou přispívat k nežádoucímu zabarvení zubů. V ideálním světě byste si měli vypláchnout zuby po každém jídle, v tom reálném alespoň použijte žvýkačku, která podpoří tvorbu slin a pomůže odstranit zbytky jídla v ústech.

Snažte se vyhýbat také některým nápojům, jež mají na barvu chrupu negativní vliv. Týká se to především čaje, kávy, červeného vína, tmavých slazených nápojů, ale i ovocných šťáv. Pití těchto nápojů se nemusíte vzdávat úplně, snažte se však jejich konzumaci v zájmu svých zubů omezovat. Samozřejmostí je pak rozloučit se s kouřením. Nikotin a dehet obsažený v cigaretách totiž zanechává na zubech hnědé skvrny. Kuřáci mají navíc méně slin, které přirozeně čistí zuby.

Když černá bělí

Ve snaze o zářivě bílý úsměv můžete využít také sílu aktivního uhlí. Ačkoli to zní nelogicky, že by černé uhlí mohlo něco bělit, ve skutečnosti je skvělým pomocníkem. Přesvědčily se o tom i naše testerky, které zkušely bělicí práček Beauty Coco. Jak byly spokojené?

„Bělicí prášek Coco beuaty mě nečekaně překvapil. Jednak mi přijde paradox, že něčím, tak černým se dají vybělit zuby, na druhou stranu je pravda, že dříve se používal pro tyto účely popel, což nebyla úplně zdravá varianta. Tento přípravek funguje celkem rychle. Výsledky jsem viděla již po pátém použití. Balení je celkem velké, prášek neubývá, takže vydrží opravdu dlouho. Cena je příznivá, chválila testerka Susee16.


Ačkoli je bělicí prášek Beauty Coco skutečně černý, při pravidelném používání zanechá váš úsměv krásně zářivý.

„Prášek mě velmi mile překvapil. První týden jsem ho používala každý den, ať vidím, co doopravdy dovede, a druhý týden už jen 2x za týden. Jsem kuřák, takže zuby trpí, ale po použití tohoto prášků není nic poznat. Jsem velmi spokojená,“ přidala se testerka Rozarka2017.

Za sebe bych řekla, že zuby jsou doopravdy bělejší (nejsou tolik zažloutlé), sice ne moc, používám zatím krátce, ale asi tento prášek musí člověk používat min. měsíc, aby byly viditelnější výsledky. Zatím jsem spokojena, žádnou reakci na prášek jsem neměla. Zuby byly po vyčištění hladší a určitě jsem se cítila lépe než po čištění pouze zubní pastou. Balení vydrží dlouho, což je velké plus. Přírodní produkt - taky velké plus, hodnotila testerka fidorka01.

„Čisticí prášek zuby vyleští. Při čištění jde slyšet vrzání, jak uhlí krásně čistí zuby. Pokud jsou zuby zabarvené od kávy, tak si myslím, že častým používáním se zuby vyleští do své původní barvy skloviny. Balení Beauty COCO vystačí na dlouhou dobu čištění. Po vyčištění zubů černým práškem doporučuji použít vyčištění zubů běžnou pastou nebo práškem na zuby. A použít i mezizubní kartáček. Jinak já jsem s výrobkem spokojená,“ uzavřela testerka kafecko.

Hodnocení všech tetserek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat