Udržte si pevný dekolt o něco déle

17.01.2021 | Krása a móda

Která žena by netoužila po krásném a pevném poprsí? Stárnutí nezastavíme, ale můžeme si pružný dekolt udržet o něco déle, když budeme dodržovat tyto jednoduché zásady.

Vlažná voda, váš přítel

To nejjednodušší, co můžeme pro svá prsa udělat, je prokrvit vnitřní tkáň střídáním teploty vody. Prokrvení, kterého docílíte, zvýší elasticitu a pružnost kůže. Ideální je kombinovat sprchování i s jemnou masáží prováděnou krouživými pohyby zdola nahoru. Několikrát do měsíce si udělejte jemný peeling, který pokožku ještě více prokrví a zbaví vás šupinek staré kůže.

Promazávejte, co to jde

Po takové sprše by mělo vždy následovat promazání kůže. Krémy, dokonce i ty nejobyčejnější, masky nebo séra dokážou pokožku zpevnit, vyhladit, dodat jí pružnost i hezčí vzhled, ale nevěřte reklamním sloganům na obalech, které slibují zvětšení až o dvě velikosti. O velikosti ňader totiž rozhoduje množství tuku, který je v prsou uložen. Nezapomínejte ani na ochranu při opalování. V oblasti ňader je kůže mnohem citlivější a zejména bradavky byste měla chránit opalovacím krémem s nejvyšším faktorem. Jak známo UV paprsky vysušují a urychlují stárnutí i ochabování kůže, a navíc hrozí riziko popálení sluncem.

Cvičení zvýší pevnost

Zásadní vliv na krásné poprsí má především cvičení. Cvičením docílíme posílení svalstva nejen v samotných ňadrech, ale i zpevnění svalstva na zadní straně ramen. Prsa se dostanou zpět do přirozené pozice a budou na pohled mnohem atraktivnější. Ideálními cviky jsou kliky nebo rozpažování vleže na zádech s činkami v ruce. Cvičit můžete třeba i v práci. Stačí, když se vestoje nebo vsedě narovnáte, spojíte dlaně asi deset centimetrů před tělem, lokty zvednete na úroveň ramen, ruce tlačíte proti sobě vší silou několik vteřin a poté povolíte. Opakujte cvik alespoň desetkrát, pokud možno několikrát denně.

Prádlo musí sedět

Pohodlné a padnoucí prádlo je základ. Nenošení podprsenky není pro naše tělo vůbec prospěšné. Ňadra potřebují skvěle pasující oporu. Podprsenka by vás neměla nikde zbytečně tlačit, ale zároveň by neměla být volná. Pouze u sportovních podprsenek je lepší, pokud je pevnější, jelikož v případě rychlejšího pohybu udrží prsa na místě. Pokud máte prsa větší, zaměřte se na výběr prádla se širšími ramínky, abyste předešli bolesti zad, krku a ramen.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rybí karbanátky

(4 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat