Několik rad, jak zazářit na každém letním večírku

Prázdniny, to je ten správný čas vyrazit na nějakou žhavou letní party! Jenže co si vezmete na sebe? A jak si upravíte vlasy? Vyhněte se trapným situacím a buďte ve společnosti jako ryba ve vodě!

Správný outfit ve skříni určitě najdete. S účesem vám hravě poradí internet. A ztrapnit se? K tomu nedojde! Ukažte ostatním, že jste ve svém živlu a umíte si s výzvami hravě poradit. Držte se těchto několika málo bodů a věřte, že budete na každém letním večírku za hvězdu!

Prohrabejte skříň – až na dno

Je úplně normální, že člověk točí několik kombinací stále dokola. Vždy, když si koupíte něco nového, starší kousky zapadnou až na úplné dno vašeho šatníku. Co se tam ale občas podívat? Třeba tam najdete zajímavé kousky, na které jste již zapomněli.

Džínovými kalhoty nic nezkazíte

Stará dobra klasika. Džíny dnes vlastní snad každý, takže lze předpokládat, že i vy jste majitelkou alespoň jednoho kousku. Jestliže si opravdu nevíte rady, co na sebe, sáhněte po nich! Doplňte je třeba obyčejným bílým tričkem a stylovou kabelkou. Tato kombinace je stále v módě a nemůžete s ní nic zkazit!

Styling vlasů podle návodu

Až budete mít jasno v otázce, co si obléknout, popadněte hřeben a pusťte se do úpravy vašich vlasů. Žádná úchvatná kreace vás nenapadá? Od čeho je internet!? V současnosti na síti naleznete obrovskou spoustu jak foto, tak video návodů na nejrůznější účesy! Možná vás to překvapí, ale většina z nich je vlastně velmi jednoduchá. Takže vezměte do ruky svůj chytrý telefon a začněte hledat!

Nahoďte úsměv – a hlavu vzhůru

Nejdůležitější ze všeho je si věřit! Pokud se budete vy sami cítit sebevědomě, bude vás tak vnímat i vaše okolí. Dalo vám to přece tolik práce se na ten večer připravit, takže zkrátka určitě vypadáte úchvatně! Vykouzlete na tváři úsměv. Úsměv je jednou z nejsilnějších zbraní, proto se ho nebojte použít! V neposlední řadě se narovnejte a držte hlavu vzpřímenou. Tím ukážete, že jste otevření a v žádném případě se nepodceňujete. Lidé okolo vás, vám to uvěří!

Tajným trikem je i jakési vypůjčení si role někoho jiného. Zkrátka a dobře si vsugerujte, že jste třeba Mila Kunis. Půjčte si její gesta a výrazy, napodobte chování. Je to sice jenom hra, ale pro zvýšení sebevědomí jako dělaná!

Jestliže jste na večírcích a podobných akcích jako doma, nemusíte nic řešit. Stojíte na druhé straně? Řiďte se těmito pravidly a nemusíte mít strach z neúspěchu. Zkusit se má všechno nebo ne?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat