Nejčastější chyby, které děláme při nošení spodního prádla

Spodní prádlo je něco jako druhá kůže, která má moc zlepšovat náladu, eroticky povzbuzovat nebo dodávat tělu líbivější vzhled. Ačkoli je pro ženy zvlášť důležité, právě ony se dopouštějí mnoha chyb při jeho nošení. Neděláte nějakou z nich?

Šaty dělají člověka, jak se říká, a jeho základem bylo, je a bude spodní prádlo. Umíte si vybrat to správné? Tyhle chyby si u mnoha žen „podávají dveře“!

Špatný druh látky

Při nákupu spodního prádla jsme obecně přitahováni k pestrým barvám a krajkám. Zatímco něžná krajka doopravdy hraje prim, pokud se v ní v běžném životě necítíte dobře, vyměňte ji za ideální kombinaci 80 % bavlna a 20 % elastan (krajku nechte pro zvláštní příležitosti). Nemusíte přece nosit něco jen z hlediska módních trendů, i když se o tom říká, že je to v kurzu .

Nesprávná velikost podprsenky

Velká, malá, těsná…. To je jedna z nejčastějších chyb, kterou ženy dělají. Často se snaží hledat určitý módní styl, ale co se týče podprsenky, přistupují na kompromisy. Pokud se ta vaše zdá příliš těsná u hrudníku, ale uvolněná kolem ramen, pak máte pravděpodobně špatnou velikost. Neváhejte se v obchodě se spodním prádlem poradit, co je pro vás nejlepší, a také přihlédněte k aktuální velikosti a tvaru svých prsou. Nelze 30 let nosit pořád stejná „čísla“, ňadra se mění! Také zapomeňte na to, že pokud si obstaráte menší košíčky, dosáhnete push-up efektu. To je mýtus.

Nevhodně použití pestré barvy

I když jasné a barevné podprsenky působí okouzlujícím a atraktivním dojmem, buďte opatrné, jak je nosíte. Většinou totiž prosvítají pod vrchním oblečením, což kazí výsledný dojem. Proto se pokuste nosit spíš neutrální tóny, nicméně v soukromí ložnice se klidně barevně odvažte!

Používání silikonových ramínek

Každý stylista obrací oči v sloup, když na ženě vidí silikonová ramínka, která dávno nejsou v módě. Jejich lesklý vzhled je podle odborníků odpudivý a laciný. Co doporučují místo nich? Podprsenku s ramínky, která se dají zapnout uprostřed zad. Nebo ramínka jednoduše přiznat a nechat je „čouhat“. Pořád lepší, než vsadit na lesklý a plastový retro styl!

Přesluhování

Možná je škoda, že se spodní prádlo viditelně nekazí úplně stejně jako ovoce a zelenina. Pak by si možná leckterá jeho majitelka dávno všimla, že tuhle vykukuje kostice, támhle je nevypratelný flíček a v přední části látka jaksi žmolkovatí. Ženy často nepřihlížejí k nejzákladnějším aspektům a tkanin a myslí si, že když už narazily na nějaký ten pohodlný kousek, musí ho nosit do roztrhání těla. Co na to říct? Seprané a ošklivé prádlo je ostudné.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat