Vyživená a krásná pleť nemusí být jen sen. Vsaďte na životní styl i správnou kosmetiku

16.11.2018 | Krása a móda

Která žena by netoužila po pleti, která září zdravím a krásou! Jenže častokrát nám naše pokožka v cestě za tímto snem příliš nepomáhá. Důvodů je spousta, ovšem velmi často můžeme vinit především samy sebe. Nezdravý životní styl nebo nedostatečná či nevhodná péče může způsobit celou řadu kožních obtíží. Vyplatí se proto zamyslet se nad změnami v životě i kosmetickém kufříčku. Vhodná péče dokáže divy. Ostatně se o tom přesvědčily i naše testerky, které testovaly produkty Yves Rocher. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Malé velké změny

Říkáte si, že na nějakou změnu životního stylu nemáte ani čas, ani energii? Pak vězte, že mnohdy stačí docela málo. Samozřejmostí by měla být vyvážená strava, která neprospívá jen pokožce, ale celému organismu. A co zařadit dalšího?

Zkuste do svého pitného režimu zahrnout i zelený nebo heřmánkový čaj. Proč? Oba nápoje jsou bohaté na antioxidanty, které neutralizují volné radikály ještě předtím, než začnou poškozovat vaši kůži. Tím se pochopitelně stav pokožky celkově zlepšuje.

Na dovolené opalovací krém jistě zodpovědně používáte, ale co zbytek roku? I chvilka bez ochrany může pokožce pořádně ublížit. Nevěříte? Podle názoru odborníků je nejčastější příčinou téměř všech projevů předčasného stárnutí ultrafialové záření. To na vás negativně působí i ve chvílích, kdy je slunce pod mrakem, nebo dokonce poprchává. Bez ohledu na počasí i roční období tedy „opalovákem“ vůbec nešetřete!

Omlazovací zlepšovák, co je zdarma? Ano, cesta ke kráse vážně vede přes postel. Spojitost mezi zpomaleným stárnutím a dostatkem kvalitního odpočinku už potvrdila celá řada studií. Experti se pak domnívají, že regenerace kožních buněk je v noci takřka dvojnásobná, a to především v čase mezi 22. hodinou večerní až 4. hodinou ranní. Pro svůj vzhled uděláte maximum, když opravdu budete spát těch tak často omílaných osm hodin denně.

Péče pro každý typ pleti

Je jasné, že i správná péče o pokožku jejímu zdraví a kráse významně prospívá. Důležité je mimo jiné respektovat svůj typ pleti. Jinou péči totiž potřebuje pokožka suchá, jinou problematická či taková, jež se začíná potýkat s prvními známkami stárnutí. Naše testerky dostaly možnost vyzkoušet produkty francouzské značky Yves Rocher, a to že čtyř řad – Hydra Végétal pro normální až smíšenou pleť, která potřebuje hydrataci, Sensitive Végétal pro citlivou pleť, Elixir Jeunesse pro unavenou, mdlou pleť s prvními vráskami a Sérum Végétal, která působí proti stárnutí pleti, navrací jí objem.

Jak byly testerky spokojené?


Produkty z řady Hydra Végétal od Yves Rocher zajistí pleti 48hodinovou hydrataci.

„Testovala jsem řadu Hydra Vegétal od Yves Rocher. Je určená především pro normální až smíšenou pleť a má hydratovat pleť na 48 hodin. Testovala jsem po dobu cca 34 týdnů (hned od doručení testovacích výrobků) a po takovéto době mohu říci, že má pleť je skutečně rozzářenější, jasnější, celkově hezky hydratovaná bez suchých míst. Krém je vhodný jako denní i noční péče a velmi příjemně voní. A co oceňuji velice, je tedy to, že je vhodný i jako podklad pod make-up (necuckovatí). Gel je příjemný, velmi lehce parfemovaný, pěnivý tak akorát, nedráždí pleť, odstraňovala jsem s ním i zbytky make-upu, dobře se oplachuje. Závěrem oceňuji, že obojí je bez barviv, minerálních olejů a parabenů, obsahují více než 89/93 % složek přírodního původu a mají ekologická balení. Yves Rocher jako kosmetiku mohu doporučit a konkrétně řadu Hydra Vegétal určitě všem věkovým kategoriím, krém je lehký, snadno se vstřebává a gel je velmi příjemný. Určitě budu používat i nadále,“ chválila testerka Littlecharm.


Potýkáte se s unavenou pletí? Pak vyzkoušejte řadu Elixir Jeunesse od Yves Rocher.

„Testovala jsem Denní omlazující péči na suchou pleť Elixir Jeunesse. Velmi příjemně voní, má hutnější konzistenci, než krém, který jsem používala doteď. Složení je přírodní a hlavní složka aphloia sbírána na Madagaskaru. Pleť nezanechává mastnou, hezky se vstřebá a mám pocit, že ji zjemnil, hydratoval a prozářil. Stal se spolu s ranní kávou milým rituálem,“ přidala se Karinga.


Citlivá pleť se sklonem k zarudnutí? Problém vyřeší produkty Sensitive Végétal od Yves Rocher.

„Testovala jsem denní péči proti červeným skvrnám Sensitive Végétal a Zklidňující micelární vodu 2v1 Sensitive Végétal. S oběma výrobky jsem víc než spokojena. Krém se výborně roztírá, je méně hutný, pleť se neleskne a rychle zasychá, stačí ho menší množství. Mám velmi citlivou pleť a musím říci, že krém i voda dělají mé pokožce dobře. Zdá se mi i méně začervenalá, taková více sjednocená. Zarudnutí ustupuje. Velké balení micelární vody vydrží dlouho, což je velký klad. Žádné známky pnutí ani jiné nepříjemné pocity jsem nepociťovala. Pleť je dobře vyživená, hydratovaná, vypadá lépe než před tím. Doporučuji a určitě si koupím další i přes vyšší cenu, protože mi vyhovuje,“ napsala testerka cepina.


Řada Sérum Végétal potěší především pokožku, která se potýká s prvními vráskami.

„Testovala jsem vyhlazující denní péči proti vráskám Sérum Végétal a musím říci, že mě krémík příjemně překvapil. Velice dobře se nanáší a rychle se vsakuje. Jeho lehké složení je velmi příjemné na pleť, nemám ráda hutné krémy. Vůně je nevtíravá, jemná. Pleť se zdá dobře vyživená a více hydratovaná. Žádné negativní ani alergické reakce se nedostavily. Již po čtrnácti dnech se mi zdá pleť více zpevněná, kontury vyhlazenější. Jsem ráda, že jsem krém mohla otestovat a všem vřele doporučuji,“ pochvalovala si testerka alka1975.

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat