Žlutá mi prostě nesluší… Nebo jo? Tady je 40 tipů na oživení šatníku

Také patříte k ženám, kterým vždycky všichni tvrdili, že si nemohou dovolit oblečení žluté barvy, a vy přitom žlutou tak ráda? Nezoufejte, úplně vzdávat se téhle barvy nemusíte!

Žlutá patří k barvám letošního jara a léta. Pokud váháte, jak ji do svého šatníku zařadit tak, abyste svému vzhledu nijak neublížila, máme pro vás pár tipů.

Která je ta pravá?

Písková, signální, medová, kukuřičná, citronová, šafránová, olivová, hořčičná, okrová, kari, banánová, pastelová… Říci o někom, že mu nesluší žlutá, je s největší pravděpodobností hloupost. Žlutá má totiž spousty odstínů, ze kterých si ten lichotící a slušivý vybere v podstatě každý. Abyste pro sebe našla ten pravý, nezbude vám než zkoušet, zkoušet, zkoušet. A mimochodem, není pravda, že žlutá sluší pouze výrazným, tmavým typům žen – i světlovlásky a ženy s bledou pletí si jistě najdou svůj odstín, aniž by pak v příslušném kousku oblečení vypadaly jako po chřipce. Chce to jen trochu času a trpělivosti.

Zkuste vzory…

Pořád si sebe sama ještě neumíte představit ve žlutém topu nebo svetru apod.? Nevadí. Co třeba použít žlutou jen jako barvu „vedlejší“? Zkuste oblečení se žlutým vzorem – hodí se květy, proužky nebo třeba puntíky. Žlutou tak odsunete lehce do pozadí a dominantní bude barva, na kterou jste zvyklá.

… nebo doplňky

Bojíte se, že byste v něčem žlutém vypadala příliš bledá? Pak zkuste přesunout tuhle barvu ze svého topu třeba až úplně dolů – na boty. Tohle jaro nemůžete udělat se zářivými střevíčky chybu a rozhodně odstínu vaší pleti nijak neublíží. Zrovna tak můžete sáhnout po žlutých korálkách, náramcích nebo třeba kabelce. Stačí jeden výrazný detail, který váš outfit skutečně prozáří (a vy nebudete muset přemýšlet, jestli vám zvolený odstín „sedí“, nebo ne).







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:53
14 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat