Hoďte vrásky za hlavu. Vsaďte na vyváženou stravu a správnou péči

18.02.2019 | Krása a móda

Zatímco ve dvaceti si žádná z nás na nějaké vrásky ani nevzpomněla, natož aby nám dělaly těžkou hlavu, jakmile se člověk přehoupne přes třicítku, začne na své pleti pozorovat první změny. Objevují se drobné rýhy, pokožka není tak pružná, jak bývala. Čas sice nezastavíme, ale jeho působení na naši pokožku ano. Jen je třeba jí pomoci. Kromě výživy zenvitř potřebuje i péči zvenku. Tu nabízí řada Anti-Age Global od Yves Rocher, již vyzkoušely i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Poklady z talíře

Jak už jsme naznačili, krásná a mladistvá pleť vyžaduje odpovídající výživu. Jaké potraviny by našem talíři neměly rozhodně chybět? Tak třeba starý dobrý špenát. Obsahuje karotenoidy, kyselinu listovou a vitamin E. Že tyto látky znáte ze složení nejrůznějších krémů proti vráskám? Pak vězte, že prostřednictvím špenátu je tělu dodáte pěkně zevnitř a ještě za nižší cenu. A k tomu máte jako bonus vlákninu nebo třeba železo. Co víc si přát!


Naše pokožka vyžaduje pro svou krásu péči nejen zevnitř, ale také zvenku.

Nejen pro naše tělo, ale i pro naši krásu je klíčový vitamin C. A toho citrusy (ale i další ovoce a spousta zeleniny, například papriky nebo brokolice) obsahují pořádnou dávku. Takže nezapomínejte dodat svému organismu alespoň 3 porce ovoce a zeleniny denně. Změnu uvidíte i v zrcadle! A když už jsme u ovoce, je nutné vyzdvinout borůvky. Jsou přímo napěchované antioxidanty, jež působí proti volným radikálům v těle. Takže prospívají nejen zdraví, ale hrají roli i v udržování pevné a krásné pokožky. Jen co budou mít sezónu, neváhejte a vyrazte na ně do lesa (nebo na nejbližší trh).

Aromatický kořen zázvoru není jen přírodním lékem při nachlazení či viróze, ale jeho protizánětlivé složky působí příznivě i na naši krásu. Nebojte se jej využívat i jinak než jen na čaj – přidávejte ho do jídla, jak jen budete moci. A ještě jedno koření je nutné zmínit. Kurkuma je poslední roky skloňovaná snad všemi odborníky na zdraví a krásu. A i když se jí často připisují až nadpřirozené schopnosti, je jasné, že nám svými protizánětlivými účinky a spoustou antioxidantů prospívá. Nejen v jídle (a tam především), ale také například jako součást domácí pleťové masky (jen pozor, výrazně barví, tak abyste to nepřehnali a nevypadali po smytí masky z tohoto koření jako při žloutence).

Luxus proti vráskám

Aby si pokožka zachovala svůj mladistvý vzhled a dostalo se jí péče také zvenčí, je nutné používat produkty, jež jsou přímo určeny pro pleť, která začíná bojovat s prvními vráskami. Takovou komplexní péči poskytují výrobky řady Anti-Age Global od Yves Roecher. Přesvědčily se o tom i naše testerky. Jak byly spokojené?


Řada Anti-Age Global je inspirována gemoterapií, což je nauka o blahodárných účincích pupenů.

„Yves Rocher jako obvykle nezklamal. Mám hodně citlivou pleť a s přípravky od této značky jsem nikdy neměla problémy. Zlatobílá kombinace obalů působí luxusně, ale čistě. Vůně je jemná a lehká. Textura krémů je lehká (noční o něco hutnější, ale to je vždy), rychle se vstřebává, nezanechává na pleti svrchní film. To samé i séra. Aplikace je snadná a příjemná.

Efekt je znatelný prakticky po pár dnech, pleť skutečně působí vyživeně a omlazeně. Podle mě skvělá péče o pokožku, které už není dvacet nebo třicet, ale ještě nebojuje s úplně hlubokými vráskami a jinými projevy stárnutí. Budu dál používat. Dávám 10 hvězdiček z 10, rozplývala se testerka zelenoooka.


Řada Anti-Age Global obsahuje Denní péči proti vráskám, Noční péči proti vráskám, Péči proti vráskám na oční okolí, Cílenou péči proti pigmentovým skvrnám a Opravné sérum.

„Nová řada Anti Age Global mě mile překvapila. Přípravky Yves Rocher znám, ale nikdy jsem nepoužívala takto ucelenou řadu produktů. A byla to chyba. Tato řada je velmi příjemně a jemně parfemovaná, krémy mají jemnou, nemastnou konzistenci.

Noční krém je hutnější, ale vstřebá se taky snadno a nezanechává pocit mastné pleti. Oční péče má příjemný aplikátor, který chladí a zklidňuje oční okolí. Opravné sérum používám pod noční krém a je moc příjemné. Pleť je ráno víc svěží, pevnější a ne tak matná jako dříve. Jsem moc ráda, že jsem mohla vyzkoušet novinku na trhu a budu ji ráda doporučovat,“ přidala se testerka Amalka.

„Znovu jsem se přesvědčila, že kosmetika Yves Rocher je opravdu špička na trhu.V minulosti jsem měla možnost vyzkoušet výrobky od této značky a vždy jsem byla velmi spokojena stejně jako nyní. Velmi mi vyhovuje mírná parfemace krémů, nemám ráda, když krémy jsou silně převoněné. Žádná alergická reakce se nedostavila, pleť je hydratovaná, příjemná na dotyk a vyživená. Nejvíce mě zaujal oční krém, dobře se roztírá, rychle se vsakuje a vrásky se zdají být méně zřetelné. Denní ani noční krém nezanechává mastný film, u denního krému je pleť sjednocená, noční krém je hutnější, což oceňuji - mám ráda hustější konzistenci krémů.


Naše testerky byly s Anti-Age Global od Yves Rocher více než spokojené.

Této kosmetické řadě nemám absolutně, co bych vytknula, jsem moc spokojená a za sebe určitě vřele doporučuji. Myslím si, že i když je vyšší cena, tak za tu kvalitu se vyplatí připlatit. Děkuji za možnost testovat a určitě si tuto kosmetiku v budoucnu zase pořídím,“ napsala testerka alka1975.

„Celá sada byla precizně zabalená v nádherné dárkové krabičce a obsah byl stejně úžasný jako vzhled. Denní krém je lehčí, ale dokonale pleť hydratuje a lze použít i jako podklad pod make-up. Noční je hutnější, ale ani po jednom krému není pleť mastná. Je krásně vyživená a jemná. Oční krém je dokonalý, stejně jako opravné sérum. Pigmentové skvrny jsou světlejší. Už po pár dnech testování vidím na své pleti změny. Mírná parfemace u mě navozuje pocit čistoty. S celou řadou jsem nesmírně spokojená a nemohu jinak než doporučit všem,“ nešetřila chválou testerka pavliska75.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:18
15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat