Vlny jako z pohádky. Stačí znát pár triků a mít po ruce správné pomocníky

26.02.2019 | Krása a móda

Říká se, že člověk vždycky touží po tom, co nemá. Spousta žen, jimž příroda do vínku nadělila vlasy jako hřebíky, závidí tiše svým kamarádkám vlnitou hřívu. Není proto divu, že vymýšlíme způsoby, jak rovné vlasy přeměnit na záplavu kudrn a kudrnek. Velkým pomocníkem nám bývají například kulmy. Jednu z těch nejlepších, kónickou kulmu Rowenta For Elite Keratin & Shine, vyzkoušely během testování i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Vlnka sem, vlnka tam

Toužíte po vlnitých vlasech? Pak můžete zkusit některý z následujících způsobů, jež zajistí přirozený a elegantní vzhled hřívy.


Kulma je při touze po vlnitých vlasech neodmyslitelným pomocníkem. Rowenta For Elite Keratin & Shine navíc zaručí i zářivý lesk.

Tradičním způsobem, jak mít krásný účes, je použití klasických nebo pěnových natáček. Vlasy na ně namotáte večer před spaním a ráno se probudíte s novým účesem. Využít můžete také vlasovou vložku. Jde o kulatou vycpávku s otvorem uprostřed, která se používá pro tvoření drdolů a svoji strukturou připomíná drátěnku. Vlhké vlasy vyčešte do vysokého culíku a vlasy protáhněte středem vycpávky. Poté je rozdělte na několik pramenů a jednotlivě je okolo ní obtáčejte. Konce zafixujte vlásenkou. Ráno opět vlasy jen rozpustíte, vlny lehce spojíte pročesáním prsty a přelakujete.

Že vás představa spaní na hlavě plné natáček zrovna neláká? Je tu i jiná možnost. Zkrátka si pořiďte kulmu a vlasy svěřte její péči. Můžete kulmovat klasicky jednotlivé prameny rozpuštěných vlasů, nicméně pokud opravdu spěcháte, vlasy vyčešte do vysokého culíku. Kulmou pak natočte jednotlivé prameny ohonu a poté rozpusťte. Získáte krásné a přirozené vlny.

Kulma, co zkrášluje i pečuje

Unikátní povrch kulmy Rowenta For Elite Keratin & Shine kombinuje pro-protein a minerál: kartin a turmalín. Keratin je nezbytnou složkou, která vlasům dodává sílu. Turmalín přirozeně vyzařuje ionty, což vlasům propůjčuje lesk a antistatický účinek. Výsledek? Nádherné vlasy se zářivým leskem. Mají s kulmou stejné zkušenosti i naše testerky?

„S kulmou jsem spokojená, je trošku jiná v manipulaci, takže jsem si musela chvilku zvykat. Ale to vůbec ničemu nepřekáželo a člověk během chvilky ví jak na to. Jako velké plus vidím i to, že v balení byl návlek na prsty, který vás chrání před popálením, toho jsem se ze začátku trošku bála, ale zbytečně. Celkově je nahřátí rychlé, takže nečekáte dlouho a můžete rovnou na věc. Vlny vypadají perfektně, nemám co vytknout. Oceňuji i provedení, je tak akorát a slušivé,“ chválila testerka Sstyx.


Naše testerky byly s kónickou kulmou Rowenta For Elite Keratin & Shine velmi spokojené!

„Kónická kulma mě nadchla! Kulma se nahřeje během chvilky. Práce s ní je o zručnosti. Pro začátek doporučuji použít přiložené návleky na prsty, předejdete popálení. Ale každý si najde svůj grif. Vlasy jsou rychle natočené. Kabel se nekroutí při natáčení díky kloubu. Kulmuji svoje i dceřiny dlouhé dětské vlásky a jsem maximálně spokojená. Když je kulma nahřátá na maximum, lokny vydrží být natočené i na druhý den. Prameny jsou krásně oddělené a lesklé. Ani jsem nemusela fixovat lakem na vlasy,“ přidala se testerka kafecko.

„Konická kulma Rowenta for Elite KERATIN & SHINE je skvělá na rychlé natočení vlasů, kudrlinky z ní jsou perfektní, i dcerce se moc líbily. Oceňuji velmi rychlé nahřátí kulmy. Vlasy po ní nekrepatí. Dlouhý otočný kabel. Je to má první konická kulma, takže mi chvilku trvalo se s ní naučit pracovat, ale i tak je s ní natáčení vlasů jednoduché a doporučuji ji i začátečníkům, kteří nikdy neměli zkušenost s žádnou kulmou jako já,“ zhodnotila testerka Misha69.

„Použití je jednoduché. Nahřátá je velmi rychle. Musím říct, že vlny vytváří hodně rychle, takže nedochází k velkému přehřátí vlasů. A vlny jsou přirozené. Oceňuji i možnost nastavení teploty podle potřeby a hladký povrch, díky kterému se vlasy necuchají. A nakonec cena je více než příznivá. Určitě doporučuji, pochvalovala si testerka Molina.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat