Sportovní nebo městské batohy? Na výlet i do města

01.04.2019 | Krása a móda

Stále jsou velmi oblíbené. Můžete si je vzít do školy, do zaměstnání, ale i na výlet nebo menší sportovní akci. Zejména pokud s sebou musíte mít víc věcí nebo něco těžšího.

Řeč je o sportovních a městských batozích. Kvalitní sportovní batoh vás neomezuje v pohybu, neničíte si záda, i když s sebou potřebujete nosit více věcí. A navíc může být takový batoh i stylovým doplňkem.

Podle specialisty na batohy Bagalio.cz patří mezi nejoblíbenější značky sportovních batohů, které poslouží i do města, Vans, Dakine a Burton. Od všech tří výrobců najdete v jejich e-shopu spoustu velikostí, modelů i barevných provedení, a můžete tak vybírat opravdu podle svých potřeb.

Vans je jednou z nejzásadnějších značek skejtové módy. Tato značka byla založena již v roce 1966 ve Spojených státech. Nabízí vám boty, oblečení, ale také vychytané a stylové batohy. Batohy, které jsou jedinečné a funkční a v davu se s nimi rozhodně neztratíte.

Dakine je také americká značka. Od počátků se zaměřovala na módu surfařů, kiteboardingu a snowboardingu. Mezi batohy Dakine najdete sportovní i studentské. Řada z těch studentských má speciální kapsu na notebook. Všechny jsou stylové, a přesto funkční.

Burton. Výrobce legendárních snowboardů již v minulém století zařadil do své nabídky oblečení a také batohy. Batohy Burton vynikají jedinečným designem, a přitom jsou velmi praktické.

Bagalio – široká nabídka batohů

Batohy těchto značek, ale i mnohé další, naleznete na specializovaném e-shopu www.bagalio.cz. Nabídka je široká - batohy, tašky přes rameno i cestovní zavazadla. Všechno na jednom místě. Nedělejte kompromisy, vyberte si takový batoh, jaký chcete, potřebujete a jaký se vám líbí. Na tomto e-shopu můžete vybírat klasicky podle velikosti, výrobce, barvy, ale také podle velikosti notebooku, který byste v něm případně nosili. Budete mít po ruce vše potřebné, a navíc se zachováte svůj jedinečný styl.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat