Čím ještě letos určitě obohatit šatník: 4 kousky, které jsou stále IN

Jak být během letošního babího léta trendy, ale zároveň si pořídit oblečení, které nebude po skončení sezony „out“? Máme pro vás pár tipů!

Každé roční období s sebou přinese v módě určité styly. Jenže řídit se jimi vyžaduje poměrně naditou peněženku, a to si může dovolit jen málokterá z nás, takže je dobré vsadit na nějaké ty „univerzální“ kousky. Co tedy bude „in“ po letošní celý rok?

1.    „Booties“
Anglický název v sobě skrývá elegantní, většinou kotníčkové boty (ale někdy i malinko vyšší) na podpatku. Dají se kombinovat téměř s každým stylem (tedy s tepláky ne, ale například se šaty i džíny ano). Krásně prodlužují nohy a sluší každé ženě. Navíc se hodí do každého počasí – na jaře a na podzim zahřejí, ale v létě se vám v nich noha rozhodně nespaří…

2.    Tříčtvrteční kalhoty

Tříčtvrteční kalhoty jsou zpět! Tedy ony tak úplně nezmizely nikdy, ale letos jsou zase horkým trendem. Jsou ideální v kterémkoli ročním období, navíc je můžete zkombinovat jak se střevíčky na podpatku, tak se sandálky.

3.    Zářivé sáčko
Další ze stálic módního nebe – sáčko. Určitě ho využijete i v příštích letech, takže investujte do opravdu kvalitního (vybírejte i podle typu postavy, sako vám musí skutečně padnout). A nebojte se výrazných barev! Skvěle je pak zkombinujete s neutrálními a budete zářit jak v létě, tak i na podzim!

4.    Šortky
Šortky vůbec nejsou pouze oblečením na léto – s punčocháči se dají nosit i za chladnějšího počasí. Jsou skvělým ekvivalentem sukně, takže pokud jste si je ještě nepořídila (a nemáme na mysli ty kraťasy, co v létě nosíte k vodě), jděte do nich!

5.    Hedvábná blůza
Podobně jako „malé černé“ by měla být kvalitní halenka součástí každého šatníku – dá se skvěle kombinovat a nestárne. Hedvábí je tradiční materiál, který nebude nikdy „out“.

ADRESÁŘ:

Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat