Dokonale upravený vous. Se šikovným zastřihovačem je to hračka

12.04.2019 | Krása a móda

Zatímco jedna skupina pánů dává přednost hladce oholené tváři, ta druhá, která se poslední dobou stále zvětšuje, se kloní spíše k upravenému vousu či sexy strništi. A tak není divu, že obchody nabízejí řadu zastřihovačů. Naše testerky vyzkoušely skvělý hybridní zastřihovač Forever Sharp od Rowenty. Jak s ním byly spokojené? Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Zastřihovač Rowenta Forever Sharp vyniká vysoce kvalitními břity ze 100% nerezové oceli, které není nikdy třeba měnit. Nabízí dokonalé zastřihování, tvarování a holení všech druhů vousů díky extrémně ostré oboustranné čepeli. Samoostřicí technologie je zárukou dlouhodobého výkonu a dokonalého zastřižení jedním pohybem.


Všestranný zastřihovač Forever Sharp se třemi nástavci dokáže zastřihovat, tvarovat i holit pro dokonalou úpravu podle vašeho přání.

Dopřejte si 2 měsíce zastřihování bez starostí a dobíjení zastřihovače vousů. Můžete být zcela bez obav díky chytrému ukazateli nízkého stavu baterie. Lithium-iontová baterie poskytuje 120 minut nepřetržitého provozu. Velice praktická funkce rychlého dobití za 4 minuty vám poskytne dostatek energie pro kompletní zastřižení. Plné nabití trvá 1,5 hodiny.

Všestranný zastřihovač dokáže zastřihovat, tvarovat i holit pro dokonalou úpravu podle vašeho přání. Dodává se se třemi hřebenovými nástavci (1, 3, 5 mm) vhodnými pro všechny délky vousů. 3 hřebenové nástavce pro dokonalé zastřižení vousů všech délek: 1 mm pro krátké vousy, 3 mm pro třídenní strniště a 5 mm pro hustý 10denní plnovous.

Speciálně zkonstruovaná profilovaná čepel, která zajistí precizní tvarování i na těžko dostupných místech. Zastřihovač je navíc voděodolný a hodí se jak na suché, tak i mokré použití (společně s holicím gelem či pěnou).

Žádný kabel, skvělé oholení

Hybridní zastřihovač Rowenta Forever Sharp měly možnost vyzkoušet i naše testerky, respektive jejich partneři, synové a další členové rodiny. Jak se jim tato novinka na trhu osvědčila?

„Strojek vyzkoušel můj manžel. Využil na holení vousů a na zastřižení vlasů. Nosí velmi krátký sestřih, takže strojek je na to ideální. Byl spokojený i při holení. Výhodou strojku je jeho nízká hmotnost a celkově rozměry. Není mohutný, a dobře se s ním proto manipuluje. Bude ideální na cesty, dá se nabít, a při holení proto nepřekáží žádné kabely. Také velmi hodnotíme, že nože jsou samoostřicí, to je velké plus. Za nás velká spokojenost, hodnotila testerka katkak.


Naše testerky, respektive jejich mužské protějšky, byly se zastřihovačem Rowenta Forwver Sharp spokojené.

„Manžel je s tímto zastřihovačem od Rowenty maximálně spokojený. Má mírné strniště a úprava mu zabere jen chviličku. Skvěle prý padne do ruky, ovládání je snadné. Super je výdrž baterie, i když jede na služební cestu. Cena podle mě odpovídá, měl od jiné značky, který byl dražší, ale tak spokojený s ním nebyl (má ho už jen na chatě). Navíc se strojek netupí,“ napsala testerka katahola.

„Strojek testoval především můj manžel a dále můj otec. Oba byli velice spokojeni. Je lehký do ruky a snadno se s ním manipuluje při zastřihávání a úpravě vousů. Velikou výhodou je, že nikde nepřekáží žádný kabel a baterie po nabití dlouho vydrží. Především je velice ostrý a vousy při holení netahá, dobře se přizpůsobí i nerovnostem na obličeji,“ chválila testerka klaras.

„Strojek testuje můj přítel a je nadšený. Dříve si vousy holil strojkem na vlasy. Oproti němu je Rowenta lehčí do ruky a praktičtější, že nemusí mít napájecí kabel. Musel si tedy trochu zvyknout na sklon, držení a celkově manipulaci, ale dlouho mu to netrvalo. Výhoda jsou nástavce, kde si může zvolit délku střihu na úpravu bradky. Super je také to, že je voděodolný. Jako asi za nejlepší kladnou věc považujeme, že nože jsou samoostřicí, tudíž už není třeba dalších investic na dokupování břitů. Nyní už jen čas ukáže, jak dlouho strojek vydrží "ostrý",“ přidala se testerka Ivonka91.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat