Vraťte povadlým prsům po kojení jejich krásu

Každá žena ví, že i když období těhotenství a kojení miminka patří mezi ta nejkrásnější, je to ovšem něco za něco. Měkká a povadlá ňadra patří k těm nejvyšším daním. Je šance vrátit prsům zpět jejich formu a tvar?

Prsa jsou symbolem ženství i mateřství. A asi není nutné dodávat, že s těhotenstvím a kojením mění svůj tvar. Co se s tím dá dělat? Nepodceňujte tyhle formy péče!

Cvičení jako základ všeho

Cvičení je sice běh na delší trať, ale pro pevné poprsí nezbytností. Zpevněním prsních svalů a prsní tkáně se vzhled vašich ňader určitě vylepší. Jednoduchý cvik, který lze provádět i z gauče u televize, je stlačování dlaní k sobě v místě před hrudním košem. Zkuste si také denně zacvičit několik kliků. Pokud k nim máte odpor, kliky provádějte u zdi. Postavte se k ní čelem, ruce rozpažte na úroveň ramen a pokrčováním loktů se zdi přibližujte. Mějte však zpevněné celé tělo. Dalším vhodným sportem pro pevná prsa je plavání, ale částečně i běh. Nezapomínejte na správné držení těla, které rovněž poprsí přidá na kráse.

I vhodná podprsenka má svůj význam

Ano, i nošení podprsenky může mít vliv na krásu hrudníku. Důležité je, aby tento kus spodního prádla byl vzdušný, pevný a elastický. Kostice musí přiléhat přesně pod ňadro, aby byla podpora ideální. Za nejpohodlnější podprsenky se považují ty, kterým se v češtině říká „braletky“. Jsou to podprsenky nejrůznějších variací, které dají vyniknout přirozené kráse ženy. Jejich výhodou je pohodlnost a dokonalá přilnavost na tělo. Ovšem i masáž má něco do sebe!

Fungují zpevňující krémy?

Stejně jako si každovečerně odličujete pleť, začněte se starat i o svá ňadra. Masírujte je libovolně zakoupeným zpevňujícím krémem, nejlépe s výtažky z mořských řas, bodláku, pískavice řeckého sena nebo známé kyseliny hyaluronové. Masáž provádějte jemnými krouživými pohyby proti gravitaci odspoda směrem nahoru. I kdyby na něco takového nebyl čas, pískavici si obstarejte tak jako tak. Důvod?

Pískavice řecké seno

Semena pískavice obsahují ženské steroidní prekurzory, fytoestrogeny a další látky. Tato rostlina poskytuje mastogenický (zvětšující) efekt a „nabobtnání“ prsní tkáně. Navíc je vhodnou bylinkou pro kojící maminky, protože zvyšuje tvorbu mléka. K tomu je výborným pomocníkem ve snižování hladiny cholesterolu. Doporučuje se užívat 3x denně půl lžičky semene této drogy.






Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat