Jemný mandlový olej pomáhá proti akné i ekzémům

Rozčiluje vás kvalita vaší pleti, vlasů a trpíte na ekzémy? Vsaďte na úžasné schopnosti mandlí. Mandlový olej zlepšuje kvalitu vlasů a omlazuje pleť. Také pomáhají proti akné i ekzémům!

Už za časů egyptské královny Kleopatry patřil mandlový olej k nesmírně cennému a zázračnému zboží, na jehož účinky přísahala i ona sama. Od časů antiky se začal šířit do všech koutů světa, přičemž nebyl jen zkrášlujícím přípravkem, ale i oblíbeným medikamentem, neboť s jeho pomocí lidé bojovali proti žaludečním obtížím, bolestem břicha, zánětům i zahleněným průduškám. K čemu tento poklad, který se stále řadí mezi nejvzácnější rostlinné oleje vůbec, můžete využít právě vy?

Léčba akné, kterou si necháte líbit

Doslova trpíte častou tvorbou červených pupínků? O důvod víc, proč si pořídit výše zmíněné „mazadlo“. Jeho regenerační schopnosti oceníte při léčbě nejrůznějších vyrážek a ekzémů, stejně jako při akné. Nutno zmínit, že je vhodný pro všechny typy pleti, dobře se vstřebává a nezanechává mastný film.

Tmavé kruhy pod očima? Těm odzvonilo

V řecké mytologii symbolizoval mandlový olej naději a trpělivost. Vám tato blahodárná tekutina s příjemnou vůní poslouží jako likvidátor tmavých kruhů pod očima, které budí dojem unaveného vzhledu. Nelze jí upřít ani to, že díky vysokému podílu kyselin palmitové a linolové zajišťuje úžasnou hloubkovou výživu, což se samozřejmě neobejde bez pozitivní odezvy.

Elixír mládí, jenž skutečně funguje

Vzhledem k tomu, že „ořechový životabudič“ překypuje vitaminem E, prokazatelně zpomaluje stárnutí a bojuje proti vráskám. Přítomné minerály, esenciální kyseliny a proteiny se zase postarají o pružnost a elasticitu pokožky, zatímco podpoří její hydrataci.

Sbohem, lupy

Obvykle vaše ramena vypadají, jako když jste prošli sněžnou závějí? Příčin lupů může být podle odborníků hned několik. Za jejich vznikem prý stojí chemikálie obsažené ve vlasových přípravcích, všudypřítomné alergeny, znečištěné ovzduší, hyperaktivita mazových žláz nebo špatný jídelníček. Viníkem bývá také stres, který má prsty skoro ve všem. Jak se téhle patálie zbavit? Vyzkoušejte vlasový zábal s pár kapkami mandlového oleje. Ten zároveň stimuluje růst a zabrání nadměrnému vypadávání hřívy.






Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat