Zkrásněte pomocí kurkumové masky. Má zázračné účinky

Deprimují vás tmavé kruhy pod očima? Už celá léta bojujete s akné? Kurkuma představuje řešení pro oba tyto problémy. Navíc uklidní vaši podrážděnou pokožku následkem nadmíry opalování, přičemž ji pořádně vyživí!

Není žádným tajemstvím, že kurkuma je velice prospěšným ochucovadlem. Nabízí totiž mnoho cenných látek, včetně unikátního kurkuminu. Toto žluté barvivo s antioxidačními účinky má u lékařů tu nejlepší pověst, neboť podle nich má příznivý vliv na kognitivní funkce. Ovšem to ještě není všechno, jelikož indický šafrán také tiší bolesti břicha, likviduje všemožné parazity a mírní nadýmání. Zároveň snižuje hladinu cholesterolu, zatímco platí za prevenci obezity, kardiovaskulárních chorob i astmatu. Co se stane, pokud ho smícháte s medem a bílým jogurtem, čímž vznikne konzistence pasty? Získáte famózní pleťovou masku, která si poradí s těmito kosmetickými obtížemi!

Tmavé kruhy pod očima? Minulost

Mít pod spodními řasami nehezké „pytle“, to není obrázek, který by člověk po ránu dvakrát uvítal. Tak jistě, dají se alespoň trochu zakamuflovat třeba korektorem, jenže co když malý spasitel momentálně není k dispozici? Ani tak nemusíte vyrazit do práce s viditelnou památkou na bezesnou noc. Výše zmíněná kurkumová pasta dokáže zesvětlit a zneviditelnit i to, nač jsou běžně kupované zkrášlovací produkty krátké. Nevěříte? Tak se po deseti minutách působení a následném oplachu podívejte do zrcadla!

Akné. Tomu už také odzvonilo

Akné je nejčastější chronické onemocnění kůže. Ucpané vývody mazových žláz vedou k tvorbě černých teček, vřídků, uhříků a červených pupínků, a to v obličeji, na hrudi, ramenou a zádech. Ze statistik vyplývá, že s touto patálií se v životě setká přibližně 95 % lidí. Někdo má to štěstí, že jen v pubertě, jiný s tímhle nešvarem válčí i v dospělosti. Buď jak buď, v jakémkoli věku je tahle nechvalně známá „ozdoba“ krajně znepokojující. Víte o tom svoje? Postupujte tak, jak je popsáno výše, protizánětlivé působení uvedeného koření v kombinaci s obsaženými výživnými látkami z jogurtu trudovitosti zatne tipec.

Záchrana pro podrážděnou pleť

Trochu jste to přehnali s opalováním a teď doslova trpíte? Přičarujte si okamžitou úlevu pomocí kurkumové pasty. Její kouzelná receptura zklidňuje podrážděnou pleť a eliminuje vedlejší účinky UV záření, přičemž urychluje regeneraci a hloubkově vyživuje. Nelze nezmínit, že také zachovává elasticitu a přispívá k odstranění odumřelých kožních buněk.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37
187 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:29
30 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:47

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat