Slavný módní návrhář prozradil, že nenávidí módní trendy

Návrhář Ralph Lauren přiznal, že ačkoli miluje oděvní design, nenávidí módu. Tedy nenávidí to, co je pro módu, lépe řečeno módnost, typické. Tedy trendy. Osmdesátiletý americký návrhář totiž vždy pracoval tak, aby jeho dílo bylo nadčasové a nepodléhalo časově omezené trendovosti.

„Nenávidím módu. Nikdy jsem sám sebe nepovažoval za módního návrháře. Šlo mi mnohem více o nadčasové věci, které jsem měl rád, o hodnoty,“ prohlásil osmdesátiletý Lauren.

Protože miluje výtvarné umění a krásno, šlo mu vždy o to, aby lidé v jeho návrzích byli nádherní, ale nikoli o to, aby byli oblečeni trendově, neboli jinak řečeno módně.

„Mám rád staré věci, ale to neznamená, že jsem nudný. Jde o to, v jaké je použijete kombinaci. Miluju, když můžu věci dělat nádhernými. Kdo tohle neocení?“ táže se návrhář, jehož děti – padesátiletý Andrew, osmačtyřicetiletý David a pětačtyřicetiletá Dylan – jeho pohled na oblékání nikdy nesdíleli.

„Býval jsem zvyklý nakupovat věci ve velmi tradičním obchodě pro děti v Londýně, ale Dylan to odmítala nosit. V její třídě totiž děti nic takového nenosily. Andrew si jednou chtěl koupit oblek od Armaniho. Řekl jsem mu, jestli se ti líbí, tak si ho kup. Kdybych mu to zakázal, vymstilo by se mi to ošklivě. Možná Armaniho nosí pořád,“ dodal Lauren.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Domácí granola

(2 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat