Originální filmové šperky. Luxus, který si můžete pořídit i vy

Náhrdelník z Titanicu, starožitný prsten ze Stmívání nebo přívěsek z Harryho Pottera? Takové kousky potěší nejen skalní fanoušky kinematografie, ale i milovníky osobitých doplňků. Jaká replika zaujme vás?

Chcete se cítit jako hvězda stříbrného plátna a ještě pořádně vybočit z davu? To se dá snadno zařídit. Ozdobte své tělo jedinečnými šperky, jež hrály hlavní roli v úspěšných filmech! Inspirací vám mohou být třeba tato díla…

Titanic

Kdo by neznal Titanic. Smutný příběh zaoceánského parníku, který 14. dubna roku 1912 těsně před půlnocí ztroskotal po fatálním střetu s ledovcem. Snímek, jenž pojednává o katastrofě i nešťastné lásce, je považován za jeden z nejnákladnějších v celé historii kinematografie. Také jste v něm obdivovali Kate Winslet, jejíž krk zdobil modrý skvost s názvem Srdce oceánu? Pořiďte si ho také, přijde vás na necelou tisícovku a zaručeně uchvátí už na první pohled.

Pretty Woman

Stát se opravdovou popelkou? Něco takového se přihodilo představitelce Vivien, která se na televizní obrazovce po uši zamilovala do bohatého obchodníka Edwarda Lewise. Vzpomínáte si na okamžik, kdy atraktivní zrzka vyrazila na operu? Oblékla si červené šaty, přičemž jí byl zapůjčen nádherný náhrdelník. V sadě i s náušnicemi ho seženete kolem pětistovky.

Twilight sága

Ano, fantasy thriller Stmívání si oblíbili především ti mladší, nicméně starožitný zásnubní prsten, který Edward navlékl Belle, zaujal všechny věkové kategorie. Nebránili byste takovému kousku ani vy? Prakticky nic vám nebrání, neboť tenhle kovový klenot nabízí internetové obchody i za dvě stovky. A hodí se k mnoha příležitostem!

Harry Potter

U fantasy žánru ještě chvíli zůstaneme, protože i ve světě kouzel a nadpřirozených bytostí se najde zajímavý doplněk, jenž krásně doplní neformální oblečení. Řeč je o přívěsku zdobeném hvězdami, jehož středobodem jsou přesýpací hodiny. Pro případ, že byste po něm zatoužili, ho v bižuteriích naleznete pod názvem „Zpátky v čase“.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat