Sváteční beauty tipy: Letos budete za hvězdu

19.12.2019 | Krása a móda

Adventní čas patří k těm nejkrásnějším zážitkům v roce. Každý rok na nás ovšem čeká mnoho nástrah v podobě vánočních večírků, nekonečných nákupů, úklidu, zdobení, pečení… Přestože vaše nálada je skvělá, únava se snadno podepíše na pleti a nedostatek času nám nedovolí věnovat vzhledu tolik péče jako obvykle. Přečtěte si 5 jednoduchých triků pro krásu, které vám pomohou rozzářit vzhled a prožít vánoční čas bez jediné vrásky.

Citron a zázvor vás udrží v perfektní kondici

Prosincové dny se vyznačují velkým množstvím lákadel v podobě různých laskomin, svařáku a drinků podávaných na večírcích. Aby váš metabolismus vše skvěle zvládl, stačí pouze 2 věci – vypít denně po ránu teplou vodu se zázvorem a během dne alespoň 2 litry vody se šťávou z citronu. Zatímco zázvor ráno nastartuje trávení a působí proti zadržování vody, dostatečný pitný režim v kombinaci s vitaminem C udrží vaši pokožku hydratovanou a zářící.

Chladivá maska regeneruje oči a přinese klid

Stačí jenom na pár minut denně přiložit na oči chladivou masku, chvíli klidně relaxovat a kruhy pod očima nemají šanci. Tento pravidelný rituál si můžete dopřát po probuzení, po náročném večírku nebo večer před spaním, stačí mít pouze v lednici připravenou chladivou masku a najít si pro sebe moment sladkého odpočinku.

Okouzlujte svým úsměvem

Zábavu a společenský život většinou provází mnoho úsměvů. Chcete-li udělat dojem, nezapomínejte přijít s dobrou náladou a úsměvem na tváři. Na utrápený výraz se nikdo dívat nechce, a navíc vám přidá hned několik let navíc a to vy přece nechcete.

Upravené obočí a červená rtěnka!

Trendy se mění, ale klasika zůstává. K prosincovému líčení zkrátka patří upravené obočí, jemné líčení očí a červená rtěnka. Tato kombinace nikdy neomrzí a můžete ji nosit kdykoli a kamkoli, slušet vám bude při nákupech, návštěvách i při pečení cukroví! „Pokud si myslíte, že nemůžete používat červenou rtěnku, zkuste se nad tím ještě jednou zamyslet, červená rtěnka se totiž hodí ke každé ženě. Stačí, když rty nejprve vyplníte konturovací tužkou – rtěnka se pak přestane rozpíjet a rtům dodá na jejich objemu,“ doporučuje umělecký maskér Rick Didecca.

Zbavte se vrásek

Pokud se vám zdá váš výraz stále unavený a ustaraný, dejte si malý dárek jenom pro sebe – malá dávka botulotoxinu vám vypne unavenou pleť a dodá skvělou náladu při pohledu do zrcadla. „Aplikace botoxu zabere jenom pár minut a dokáže výrazně proměnit unavený vzhled, zejména u počínajících vrásek v horní polovině obličeje,“ říká dermatoložka MUDr. Nina Koutná.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat