Cestujte za módou jen kousek za naše hranice

Do zahraničí se obvykle cestuje za památkami. Ale co takhle si udělat ryze dámskou jízdu a vyrazit na nákupy, a nebo rovnou obojí! Slev je všude stále nespočet a víkend s kamarádkami není nikdy špatný nápad. A kam vyrazit za památkami i za nákupy?

Leden a únor je ideální doba vyrazit na lov skvělých slev, máme pro vás tipy na místa, ve kterých zaplesá srdce každému shopaholikovi.

Hipsterský Berlín

Je skoro za „rohem“ a je rájem hipsterů. Takový je Berlín. Vyrazte sem, půjčte si za pár eur kolo, povečeřte u Pana Vuonga a nakupujte ve velkém. Najdete tu oblíbený a obrovský Primark, švédské značky jako jsou Acne Studios, COS, Cheap Monday, Other Stories nebo Filippa K, ale i starou dobrou klasiku jako jsou Zara nebo H&M. Berlín vás bude bavit!

Parndorf plný slev

Pokud si chcete zautrácet, pořídit si něco jedinečného a kvalitního, a přesto ušetřit, vyrazte do oblíbeného rakouského outletu Parndorf, který se nachází nedaleko Vídně. Toto centrum připomíná vesničku, kde můžete nakupovat ve více jak 160 obchodech, se slevou až 70 % a neskutečných 600 světových značek. Najdete zde takové skvosty jako je Prada, Gucci nebo třeba Karl Lagerfeld.

Na shopping do Vratislavi

Jen 322 kilometrů od Prahy vzdálená polská Vratislav disponuje outletovým nákupním centrem Factory Outlet Wroclaw, který je jako stvořený pro každého milovníka módy. Za zlomek ceny zde nakoupíte takové značky jako Gino Rossi, Ecco, Scotch & Soda nebo třeba Trussardi. A co víc, tento výlet rozhodně spojte s návštěvou samotného města. To si totiž zamilujete hned po prvních pár krocích.

Do oblíbených Drážďan

Drážďany jsou velmi oblíbeným místem, kam se Češi vydávají za nákupy. Kromě toho, že si zde můžete výborně „zashopovat“, pořídit si spoustu skvělých (a zlevněných) kousků a značek, které u nás nejsou k dostání, si ještě nezapomeňte užít procházku tímto překrásným městem.

Co se týče nákupů, vyrazte třeba na obchodní třídu Prager Strasse, kde najdete oblíbené nákupní centrum Karstadt. Nakoupit zde můžete takové značky jako je Peek & Cloppenburg, Mango, American Apparel nebo třeba Salamander.

Na polské tržiště

Mezi nejčastější cíle v Polsku mimo jiné patří trhy v polském Těšíně a městě Kudowa-Zdrój, které se pyšní laciným oblečením, obuví, sezonním zbožím, dekoracemi, nábytkem, domácími potřebami i potravinami. Pokud vás nelákají tržiště a preferujete spíše klasické obchody, vyrazte na nákupy do blízkých Katowic. Výhodně nakoupíte ve Fashion House Outlet Center nebo Silesia City Center.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat