Mladší vzhled během pár minut

Ačkoli se každá žena snaží stárnout důstojně, nemusí to ani zdaleka znamenat, že se bez boje poddá každé vrásce a jiným známkám svého věku. Trochu podvádět by se v tomto případě asi mohlo!

S ofinou až o 10 let mladší

První vrásky se objevují především na čele. Ať už máte vrásky mračení nebo údivu, s pěknou ofinou svoji problémovou zónu vyřešíte. Pokud si myslíte, že vám ofina rozhodně nesluší, tak podle vlasových stylistů údajně sluší každému, jen je potřeba vybrat ten správný střih.

Použijte make-up

Podle výzkumu barevně nesjednocená pleť působí staře. V opačném případě by tedy měla jednotná a vyhlazená pleť působit obzvlášť mladě. A toho je možné dosáhnou právě pomocí vhodně zvoleného make-upu. Pozor byste si měla dát především na výběr barevného odstínu, příliš tmavé odstíny mohou na světlé pleti mít spíše opačný účinek než omlazení.

Zvýrazněte oči, rty a tváře

Podívejte se na dívčí idoly vašich dětí a hned budete vědět, jak na to! Namalujte si velké oči, plné rty a nápadné lícní kosti a uvidíte kouzlo v praxi. Pro zvýraznění lícních kostí používejte raději růžové a broskvové odstíny, které váš obličej okamžitě rozzáří. Vhodnější jsou také přípravky s krémovou texturou.

Nápadné barvy a kontrasty

V rozkvětu svého života přenechte nevýrazné barvy raději ostatním. Buďte jako květiny, plné barev a kontrastů! Pokud jste dosud sázela jen na černou a začít se oblékat hned výrazně by pro vás bylo velké sousto, zkuste začít pomalu. Nejdříve kombinujte černou s pestrými barvami, pak přejděte od černé k šedé, až nakonec uvidíte, že v kombinaci třeba modrá, žlutá a růžová vypadáte mnohem mladší!

Navoňte se grapefruitem

To není legrace! Vůně grepu skutečně dokáže ženu omladit. To je dokonce dokázáno vědecky. A pokud nechcete nosit po kapsách kousky grapefruitu, zkuste to jednodušší cestou pomocí parfému, sprchového gelu, šamponu nebo krému. Na trhu najdete nepřeberné množství značek s touto nádhernou citrusovou vůní.

Všechno na svém místě

I když se občas můžete cítit trochu starší, občas není na škodu obléct si elastické kalhoty, které vás nejen opticky zeštíhlí, ale navíc udrží i váš zadeček na svém místě. Není nutné se tak oblékat samozřejmě každý den, ale čas od času přijdou chvíle, kdy je dobré mít prostě po ruce „studnici mládí“. A pak je dobré zvednout prsa a zadeček a schovat špíčky.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat