Přirozené zvětšení ňader podpoří jetel

Větší prsa bez skalpelu? Jde to! Větší objem košíčků i zpevnění ňader zajistí bylinka, kterou každý den míjíte. Jetel luční! Co všechno umí a proč ho milují ženy všech věkových kategorií?

Podle výzkumu publikovaného v odborném časopise Body Image, kterého se zúčastnilo 19 000 žen ze 40 různých zemí, vyplynulo, že téměř 71 procent všech dotazovaných žen je nespokojeno s velikostí svých prsou. Těch, které touží mít je větší, je 48 %. Z tohoto důvodu patří zvětšování prsou mezi nejčastěji prováděné chirurgické zákroky vůbec. Víte ale, že některé rostlinky mohou skalpel nahradit? K těm patří všudypřítomný jetel luční (někdy nazýván jako jetel červený).

Plastický chirurg z louky

Podle posledních studií bylo dokázáno, že červený jetel obsahuje fytoestrogeny, což jsou přírodní látky, které svojí strukturou připomínají ženské pohlavní hormony estrogeny. Fytoestrogeny jako přírodní náhrada estrogenů stimulují organismus ženy k produkci tkáně prsní žlázy a tím způsobují zvětšení a zpevnění poprsí. Tak se rychle poohlédněte po nějaké civilizací nedotčené louce.

Klimakterium i ekzémy

Pro získání drogy (květu jetele) se sbírají celé květní hlávky těsně po rozkvětu (plně rozkvetlé hlávky už nechte být, čas je stejně až do září, někdy až do října, záleží na nadmořské výšce dané lokality a počasí). Jetel se dá užívat ve formě čajového výluhu, čaj se popíjí třikrát denně. Vhodná je i tinktura, která by neměla chybět v žádné domácí lékárničce. Jetel je totiž tak trochu ženskou bylinkou.

Krotí příznaky menopauzy, pomáhá při nepravidelné menstruaci a gynekologických zánětech, podporuje otěhotnění. Upřít se mu však nedá ani to, že posiluje organismus, tlumí kašel, čistí krev, detoxikuje, zlepšuje činnost jater a účinný je i ve formě obkladů při kožních potížích, jako jsou ekzémy a lupénka. Čerstvé květy se přikládají na hmyzí bodnutí. 

Jak si pojistit co nejlepší výsledek?

Pokud jej však použijete čistě za účelem zvětšení a zpevnění prsou, podpoříte jeho účinek tím, že se aspoň třikrát týdně budete věnovat posilování prsního svalstva. Nezapomeňte také na vyváženou stravu s dostatkem zdravých tuků, k nimž patří avokádo a avokádový olej, olivy a olivový olej, ořechy, semena či tučné ryby. Přece jen, prsa nejsou nic jiného, než tuková tkáň. Ostatně, i jejich masírování je užitečné. Pomáhá totiž zvýšit krevní oběh v oblasti prsou a uvolnit hormony zodpovědné za jejich růst. V kombinaci s jetelem se jedná o sázku na jistotu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat