Děti celebrit jdou ze školky přímo na přehlídkové molo

Když se řekne dětská móda, možná si představíte tričko s motivy pohádkových postav, punčocháče a nepromokavou bundu vhodnou na pískoviště. Tak takhle to ve světě známých tváří rozhodně nefunguje. Čí potomek si nenechá ujít žádnou přehlídku a kdo má vlastního stylistu už od školky?

Některé celebrity se své ratolesti snaží co nejvíce skrývat, zatímco jiné se s nimi naopak rády pochlubí. Nebo z nich rovnou udělají uctívané módní ikony! Které slavné děti udávají trendy v oblékání a své rodiče opravdu nezapřou?

Blue Ivy Carter, malá modelka

Dcera zpěvačky Beyoncé se v módě opravdu zhlédla. Její šatník je plný večerních rób a překrásných kousků, o jakých by si mnoho dospělých žen mohlo nechat leda tak zdát. Také aby ne, vždyť má už od dob školky svého osobního stylistu i nákupčího, jehož práce je dělat z této slečny uznávanou a špičkově odívanou osobnost. Není to až příliš?

Suri Cruise, hvězda s mašlí

V hledáčku fotoaparátů se objevuje i dcera Toma Cruise a Katie Holmes. Té bylo letos čtrnáct let, ovšem už odmalička patří mezi nejstylovější hollywoodské děti. Kdysi jí garderobu vybírala maminka nebo chůva, dnes si do toho prý mluvit nenechá. Suri má cit pro zajímavé kombinace a většinou se drží pohodlnosti s dávkou elegance. Potrpí si i na poměrně zapomenuté na doplňky, jež v ulicích zase tak často nevidíme. Ve své sbírce má totiž několik desítek mašlí do vlasů, které střídá podle nálady, outfitu i momentálního počasí.

North West, návštěvnice přehlídek

Když si mezi prolézačky nebo na vycházku do parku vyrazí mamka Kim Kardashian s holčičkou North, kterou má s rapperem Kanyem Westem, lidé si okamžitě všimnou hned dvou věcí. Tou první je sladěnost do posledního detailu, druhou pak skutečnost, že za cenu oblečení malé dívenky by se dalo pořídit luxusní auto vyhlášené značky. North se pravidelně účastní fashion weeků, kde sedává výhradně v prvních řadách. A to hned vedle módní legendy Anny Wintour, která je v čele amerického časopisu Vogue už přes 30 let. Komu se tohle poštěstí?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat