Pohodlné kraťasy mohou být elegantním kouskem šatníku

Čeká vás důležitá pracovní schůzka, rande nebo večírek s přáteli? Pak se o slovo hlásí kraťasy! Vezmete si k nim bílou košili, saténový top, oversized svetr či spíše delší sako? Tak či tak, vedle rozhodně nešlápnete.

Kraťasy patří k nepostradatelným letním kouskům. A že jsou vhodné jenom na koupaliště nebo na návštěvu k sousedům? Ale kdepak! Dají se nosit při spoustě příležitostí, stačí jen vědět, s čím je zkombinovat. Potřebujete inspiraci? Zde máte pár nápadů, jak v nich zazářit…

Praktická elegance

Jste-li zapřisáhlou milovnicí denimu, jistě ve vašem šatníku nechybí džínové šortky. Ty vypadají naprosto skvostně s bílou halenkou či košilí. Pokud k nim navíc oblečete i delší sako, můžete v nich bez obav vyrazit i na pracovní jednání. Až udeří tropické teploty, směle vyměňte košili za lehký saténový top s tenkými ramínky. Dobrou volbou jsou i jemná háčkovaná tílka.

Zaměřeno na pásek

Chystáte se na večírek, do kina s kamarádkou nebo na romantickou schůzku s přítelem? Uhlazeného a slušivého vzhledu dosáhnete také v kraťasech, jejichž součástí je širší pásek. K nim si zkuste obout kožené sandálky, zvolte správné doplňky a sofistikovaný outfit je na světě.

A proč vlastně ne svetr?

Lehký, vzdušný a oversized svetr unosíte i v létě, třeba když se slunce schová za mraky. Jeho přední část ledabyle zastrčte do kraťasů. Model pak doplňte ještě malou kabelku do ruky, ke které budou ladit boty na klínku. Máte-li doma dlouhý řetízek s nějakým přívěskem, ozdobte se jím také, vizuálně prodlouží krk a krásně podtrhne vaši hebkou šíji.

Bermudy jsou opět tady

Bermudy letos slaví velký návrat. Ať už jsou džínové, plátěné či bavlněné, mohou plnohodnotně zastoupit klasické kalhoty a být tak součástí lehkého a stylového kostýmku. Co k nim na nohy? Prakticky cokoli vás napadne. Synonymem bermud je totiž všestrannost, takže se nebojte vysokých lodiček ani ležérních tenisek. I takové nazouvací pantofle nevypadají vůbec špatně!






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat