Přírodní prostředky na dechberoucí pevný dekolt

Nejsou vaše ňadra v takovém pozoru, v jakém by měla být? Dopřejte jim masáž olivovým olejem nebo masku z vaječného bílku. A jaké účinky mají obyčejné kostky ledu?

Asi každá žena by se chtěla těšit z dokonale tvarovaného poprsí. Jaká je ale realita? Jen málokteré je to dopřáno, protože své udělá nejen přirozené stárnutí, ale i těhotenství, kojení, menopauza, prudké váhové výkyvy, fyzicky náročný sport, hormonální změny, nutriční nedostatky i nošení nevhodné a nepadnoucí podprsenky. Dle názoru některých odborníků může k ochabnutí ňader značně přispět dokonce i kouření, konzumace alkoholu nebo nadměrné pití sycených nápojů. Jenže co s tím?

Chemie versus příroda

Hned v úvodu je třeba připomenout, že ňadra platí za křehkou část ženského těla. Jsou tvořena z tuků, pojivových tkání a mléčných žláz, proto potřebují náležitou péči. Jak v průběhu let kůže ztrácí svou pevnost, mají tendenci klesat. Ovšem tvůrci kosmetických produktů na to myslí, takže zahlcují trh stovkami krémů a pleťových vod, které slibují, že poprsí pozvednou a vytvarují, přičemž pokožku vyhladí a podpoří její elasticitu. Někteří však tvrdí, že toho stejného lze docílit i bez nich. Jak?

Mrazivé osvěžení je překvapivě účinné

Máte v mrazáku pořádnou zásobu ledových kostek, kterými běžně ochlazujete nápoje? Pokud dvě oželíte, můžete se o znovuzískání pevnosti ochablých prsou pokusit klidně hned teď. Přejíždějte ledem krouživými pohyby po vaší chloubě, a to dokud se úplně nerozpustí. Pak dekolt vysušte ručníkem. Co z toho budete mít? Mrazivé osvěžení zpevňuje tkáně, čímž se zpevní i dekolt. Také stimuluje krevní oběh, což se hodí za všech okolností.

Olejová masáž není jen příjemná

Masáž olivovým olejem je vynikající technikou, která pomůže s řešením vašeho povislého problému. Toto přírodní pomazání totiž obsahuje širokou škálu antioxidantů, které odvrací poškození způsobené volnými radikály, urychlují obnovu buněk a zmírňují napětí. A to se neobejde bez pozitivní odezvy! Olej nanášejte odspodu směrem vzhůru, od prsní rýhy až po klíční kosti, ideálně pak několikrát týdně.

Bílková vzpruha 

Vaječný bílek jakožto bohatý zdroj bílkovin se přímo nabízí. I on zpevňuje pokožku a ledacos pozvedne, což mimochodem můžete vyzkoušet i na povolených očních víčkách. Jemně ho našlehejte a vzniklý „krém“ aplikujte. Po zaschnutí ho opatrně sloupněte a pozůstatky setřete studenou vodou.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat