Vysoké podpatky bez bolavých následků

Strávit „na jehlách“ celý den a ještě s úsměvem na rtech? I to je možné! Jen musíte na pomoc přizvat suchý šampon, pilník na nehty nebo vazelínu.

Boty s vysokým podpatkem zcela určitě nejsou „vynálezem“ moderního světa, neboť nejstarší dochované záznamy o jejich nošení pocházejí ze starověkého Řecka. Myslíte, že i tehdy si lidé stěžovali na to, že z nich ukrutně bolí nohy? Každopádně my tuhle neodmyslitelnou součást ženského šatníku můžeme s radostí obouvat naprosto bez následků. Jak to a díky komu?

Když je práce koníčkem

Mladá influnecerka Hadia Ghaleb, která pochází z Dubaje, miluje módu a s ní samozřejmě i vysoké boty. Jednoho dne si tato osobnost, jíž na sociálních sítích podporuje bez mála milion sledujících, posteskla, že jejich nošení je sice sexy, nicméně rozhodně ne pohodlné. Ostatně, o tom ví své asi každý, kdo na podpatcích strávil podstatnou část dne nebo noci. Hvězda virtuálního světa se tedy zamyslela nad tím, jak by se to dalo změnit. Na co přišla? Jakmile se se svými fanoušky podělila o tyto osobně vyzkoušené triky, okamžitě se staly hitem. Takže, na co vsadíte vy?

Suchý šampon 

Suchý šampon je chytrá a potřebná věc. Když totiž člověk nemá čas na klasické mytí vlasů, dokáže během pár minut hřívu zbavit mastnoty i nečistot, čímž může zachránit nejen náš účes, ale i pověst. A co když ho zvesela nastříkáme přímo do bot? Nohy v nich pak nebudou klouzat, což bezpochyby přispěje k většímu komfortu. Tenhle zachránce navíc zabrání pocení chodidel i nepříjemnému zápachu.

Pilník na nehty

Zmíněná influencerka zašla až tak daleko, že si podrážku zkusila obrousit, aby boty tolik neklouzaly. A prý to skvěle zabralo! Jako brusku využila svůj pilník na nehty, čímž u svých obdivovatelů sklidila plusové body za to, že si dokáže poradit v každé situaci.

Vazelína

Koupila jste si ty nádherné lodičky, které se vám zalíbily na první pohled? Sympatie jsou jedna věc, ovšem chůze v nich už tak růžová být nemusí. Pokud vám těsné boty způsobují bolest či nepohodlí, Hadia Ghaleb radí namazat si místa, na nichž to nejvíce dře, obyčejnou vazelínou.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat