Stylové kabelky letošního podzimu

Kabelkám typicky letních barev i vzorů už odzvonilo, takže je můžeme s klidem „zazimovat“. Ale čím je nahradit? Podzim si žádá krokodýlí textury, kožešiny, řemínky a symboly peříček! Vyslyšíte ho?

Kabelka není jen příruční zavazadlo, co slouží k uchovávání a přenášení osobních věcí. Je to něco víc – nepostradatelný módní doplněk, který dokáže obohatit, vyladit a zatraktivnit každý outfit. Jaké styly a tvary vládnou letošní podzimní sezoně? Tyhle se z přehlídkových mol mohou přestěhovat přímo do vaší skříně!

Ach, ty chlupy!

Hitem aktuálního období jsou „chlupaté tašky“. Ty jsou nejen příjemné na omak, ale také ihned upoutají pozornost kolemjdoucích. Jsou vhodné pro ženy, které nezapřou svou praktickou a romantickou stránku. Nebo ty, co rády vybočují z davu a užívají si být v centru dění. A co vy, už jste si pořídila svůj kožešinový kousek, který může být ještě okázalejší, pokud na něm budou viset  indiánské třásně nebo blýskavé přívěsky?

Něco jako řetězová reakce

Návrháři letos sázejí na řetízky a různé řemínky. Ty se hojně objevují také v obuvnických kolekcích, takže je vcelku logické, že zasáhly i svět doplňků. Tenké, tlusté, lesklé, matné, se zlatým nádechem či stříbrným? Záleží jen na vás, jakým řetízkem necháte spoutat svou kabelku i módní osobnost!

Peříčko? Detail s hlubším podtextem

Takové pírko možná vypadá nenápadně, ovšem má svůj skrytý význam. Traduje se o něm, že pokud ho najdeme, navštívil nás někdo z předků. Je to vlastně takový důkaz sounáležitosti, kterým nám „ti nahoře“ dávají na vědomí, že jsou v nelehkých životních situacích s námi a podporují naše rozhodnutí. A pozor, tento jemný a hebký symbol se teď nosí na kabelkách ostošest!

Chyťte si krokodýla

Vypadá to, že zvířecí vzory a textury nevyjdou z módy asi nikdy. A letošní trendy se točí hlavně okolo těch krokodýlích. Objevte v sobě šelmu, která kůži z tohoto zvířete hrdě nosí na své tašce. Na všechny vyznavače módy uděláte velký dojem. A možná, že nejen na ně…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat