Líčení ve stylu babího léta

Matný make-up, nevýrazné stíny a černé oční linky? Tak s tím teď asi moc nepochodíte. Svět kosmetických trendů se totiž točí kolem výrazných barev, lesku a blyštivých kamínků!

Nejen oblečení podléhá kalendáři, ročnímu období je třeba přizpůsobit i líčení. Zatímco v létě se sází na přirozený make-up, který dokonale koresponduje s uvolněnou atmosférou i bronzově opálenou pletí, podzimní trendy bývají mnohem výraznější. Které můžete odkoukat přímo z přehlídkových mol?

Barevné linky. Ty nelze přehlédnout

Kde jsou ty doby, kdy se nosily jen černé oční linky. I když s nimi, tedy pokud je bezchybně zvládnete, samozřejmě nic nezkazíte, můžete se odvázat ještě o trochu víc. Letí totiž takové, které mají do usedlé tmavé hodně daleko. Vizážisté se toho nebojí a používají modré, oranžové, žluté, křiklavě zelené, béžové, nebo dokonce fialové.

Stíny v přírodních tónech

I když přijde řeč na oční stíny, zapomeňte na nic nicneříkající neutrálnost. Sáhněte raději po takových, které jsou v barvách podzimního listí. Nebo máte něco proti vínové či zářivě hnědé? Jestli to není váš šálek „kosmetické kávy“, držte se zlatavých a medových odstínů. Skvěle působí i nejrůznější kombinace, díky kterým vystínujete svá víčka k dokonalosti. Hrajte si a bavte se, štěstí přeje odvážným a kreativním!

Nebojte se kamínků

Představíte si v souvislosti s kamínky nehtový design nebo snad plesovou sezonu? Připravte se na to, že na tyto lesklé ozdoby teď budete narážet častěji. Na nejednom přehlídkovém mole se objevují modelky, které jimi mají posetý skoro celý obličej. K takovému extravagantnímu extrému to hnát nemusíte, ale co třeba kamínek šikovně umístěný pod obočím, na vnějším koutku oka nebo lícní tváři? Když je k tomu vhodná příležitost, proč se neblýsknout…

Konec matové, v kurzu je lesk

Matný make-up odchází pomalu do ústraní a na scéně ho střídá ten lesklý. Jeho hlavní výhodou je, že vypadá mladistvě. Pleť je s ním rozzářená a působí svěže, vrásky nejsou tolik zřetelné. A všechno dohromady vám bude zatraceně slušet. Necháte se lesklým make-upem zlákat?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat