Podceňované módní doplňky vyladí celý outfit

Náramkové hodinky už léta nenosíte, protože si čas hlídáte na telefonu? Dejte jim zase šanci, jsou nejen užitečné, ale i stylové! Stejně jako čelenky do vlasů nebo náhrdelníky.

Oblečení bez doplňků? To je něco jako poušť bez písku, shodují se experti. A že tím nepostradatelným doplňkem může být jen drahá kabelka, kterou kolemjdoucí zkrátka nepřehlédnou? Právě, že vůbec ne. Jaké kousky se možná podceňují, ale ve finále mají velký módní význam?

Řetízkové náhrdelníky

Do popředí podzimní sezony se dostávají řetízky, které jsou teď k vidění na botách, taškách i bundách. Proč si je ale nepověsit i na krk? Když je z nich totiž vytvořen náhrdelník, jde o jemný, ale vlastně i poměrně výrazný šperk, co vašemu oblečení dodá šmrnc. Zkombinujte ho s rolákem, tenčím svetrem, košilí či sakem. Celkový dojem bude perfektní!

Náramkové hodinky

I když spousta lidí ke kontrole času využívá mobilní telefon, náramkové hodinky jsou stále žádaným zbožím. Aby ne, vždyť je to klasika, co dokáže zapůsobit elegantně, sportovně i extravagantně. Jaké jsou trendy? Držte se těch nadčasových, abyste za pár měsíců nemuseli litovat vyšší pořizovací ceny. Z popředí zájmů nikdy nevyjdou celokovové hodinky s originálními detaily. Stejně jako ty v pánském stylu a modely s velkými ciferníky, jež mají zdobený kožený pásek.

Čelenky do vlasů

Mají vaše vlasy špatný den? Zkroťte je čelenkou. Tyhle ozdoby do vlasů jsou zase na výsluní, o čemž nás přesvědčují módní přehlídky světově uznávaných návrhářských jmen. Navíc je tolik možností, jak se dají nosit! Pro nadšence aktuálních hitů je třeba zmínit, že úplně nejvíce letí ty polstrované, které vypadají skvěle jak umístněné ve středu hlavy, tak posunuté trochu dozadu.

Brýle

Dioptrické brýle úplně nepotřebujete, protože vidíte dobře? To ale přece vůbec nevadí, i tak s nimi můžete vyladit své oblečení k naprosté dokonalosti. Dáte přednost nenápadným obroučkám, nebo spíše těm, které vzbudí rozruch svou hravou barevností? To byste možná nevěřili, jak se s tím dá změnit vzhled i šatník!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Pizza šneci

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat