I při malé výšce můžete působit vysokým dojmem

S pár dobrými triky nebude pro ženy menšího vzrůstu žádný problém působit opticky o pár centimetrů vyšší. Důležité je jenom dodržet proporcionalitu.

Christian Louboutin dokázal zase jednou rozbušit srdce mnohých žen. S jeho novou kolekcí „Nude Collection“ představuje svoji klasiku v sedmi různých přirozených odstínech, přičemž pro každý typ pleti je vhodná i určitá barva. A to nejlepší na přirozených tónech je, že třeba boty v tělové barvě dokážou opticky prodloužit naše nohy. Poradíme vám, jakými dalšími triky si můžete vykouzlit centimetry navíc.

Kombinujte tón v tónu

Malé ženy by neměly opticky svoje tělo dělit na horní a dolní polovinu, protože pak působí postava menším dojmem. Noste proto jednobarevné kombinace. Unylosti a stereotypu zabráníte kombinováním různých materiálů. Pokud se bojíte, zkuste vzhled doplnit botami nebo kabelkou v jiné barvě.

Zvýrazněte pas

Bokovky byly moderní kdysi – teď se nosí kalhoty a sukně do pasu. Tím zdůrazníte nejenom štíhlý pas, ale i vaše nohy budou vypadat delší. V sukni áčkového střihu budete mít nohy navíc štíhlejší.

Zvolte perfektní boty

Není nutné hned nosit boty na vysokém podpatku, abyste byla opticky vyšší. Důležité jenom je, mít boty stejné barvy jako kalhoty nebo punčochy. K tomu se například hodí kromě vysokých podpatků i baleríny do špičky.

Najděte svůj perfektní účes

Nadýchané vlny nebo dlouhé rovné vlasy? Raději ne. Abyste byli vyšší, nenoste vlasy do obličeje. Svažte si vlasy do ohonu nebo vysokého drdolu, nebo seberte odvahu a nechte si střihnout krátký, slušivý účes – s odhaleným krkem se vaše silueta vytáhne do nečekané výšky.

Nebojte se vzorů

Opticky protáhnout tělo můžete i svislým proužkem. Zatímco vodorovné pruhy rozšiřují, horizontální proužky prodlužují, a navíc dokážou i opticky postavu zúžit.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Lasagne

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat