Dávno překonané módní styly

Už se ve všech těch pravidlech paní módy nevyznáte? Podle expertů následujících pět módních mýtů už dávno neplatí.

Móda je tu proto, abychom mohli vyjádřit vlastní styl a ukázat část své osobnosti. Přesto nezabráníme tomu, že nás tu a tam nějaký módní výstřelek ovlivní. Postupem času se dokonce rozvinul velmi široký okruh designérů a modelek a také celá řada pravidel toho, co se může nosit a jak. Následující mýty ale rozhodně neplatí.

Stříbrné a zlaté šperky se nikdy nenosí dohromady

Co dříve platilo jako důkaz pro špatný vkus, dnes už není žádný problém. Zlato a stříbro můžete kombinovat bez omezení. Důležité je jenom to, aby doplňky ladily dohromady stylem – a barva je už vedlejší.

Nemíchejte nikdy víc než tři barvy

Míchání různých barev, struktur a vzorů se z naprostého zákazu dostalo do super moderního trendu, který návrháři prezentují každoročně na molech Fashion Weeku, ale je naprosto běžný i na městských ulicích. Motto je – čím odvážnější, tím lepší!

Oversize modely jsou jen pro štíhlé

Není žádný jiný mýtus, který by byl dál pravdě, než je tento. Oversize oblečení, tedy takové, které je o jednu až dvě konfekční velikosti větší, sluší nejen hubeným, ale i oblým, nebo dokonce menším ženám. Důležitá je kombinace: abyste dosáhly vyvážené rovnováhy, můžete nadměrný kousek zkombinovat s něčím, co podtrhne vaši postavu. Vyzkoušejte například velký vlněný kabát v kombinaci s upnutým svetrem a skinny džíny.

Žensky dokážou působit jen boty na vysokém podpatku

S tím můžeme jen nesouhlasit! Mezitím jsme totiž zjistili, že vojenské boty, tenisky nebo kozačky na nízké platformě vám dodají ženskosti tolik, jako boty na vysokém podpatku nebo lodičky. Důležité je přitom, jak dobře a žensky se vy sama cítíte. Hrubé vojenské boty pro vás ženské nejsou? Zkuste je zkombinovat s romantickými šaty a sama uvidíte!

Kvalitně vypadat mohou jen kabelky z pravé kůže

Pravdou je, že dnes u některých kabelek už jen těžko rozeznáte, zda je vyrobena z imitace, nebo pravé kůže. A díky rostlinným materiálům jsou nejen udržitelné, ale jsou vyrobené i bez utrpení zvířat. Známá návrhářka Stella McCartney vyrábí velmi kvalitní kabelky, které můžete bez špatného svědomí klidně nosit.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat