Vyladěný outfit pohřbí zbytečné módní prohřešky

Co může pohřbít i perfektně vyladěné oblečení? Třeba nevhodná barva spodního prádla. Anebo boty, které mají svá nejlepší léta dávno za sebou. A co teprve kalhoty, do nichž se záda prostě nevejdou, i kdyby člověk sebevíc chtěl…

Módní trendy se mění rychlostí blesku. Co bylo včera v kurzu, to může být zítra naprostým debaklem. Přesto je tu něco, co zůstává stále stejné – prohřešky, které stylistům zvedají krevní tlak do nebezpečných hodnot. V čem bychom se podle nich neměli na veřejnosti nikdy ukázat?

Viditelné spodní prádlo

Předně je třeba říct, že ne všechny záležitosti okolo spodního prádla jsou nevkusným přešlapem. Vezměme si třeba takovou krajkovou podprsenku, která decentně vyčuhuje z polootevřeného saka. Jistěže si nikdo nemyslí, že jste si ve spěchu zapomněla vzít košili! Je to cílené, lehce provokativní a sexy, o čemž nás celebrity přesvědčují dnes a denně. Úplně jiná písnička je to ale v případě červených kalhotek prosvítajících pod béžovou sukní. Na taková odhalená tajemství svět oděvního průmyslu vážně není připraven. A těžko říct, zda se to někdy změní.

Kalhoty, které vážně nepadnou

Kalhoty prapodivné délky, co tak trochu vypadají jako včasná příprava na blížící se povodně? Kdekdo si při pohledu na ně možná vzpomene na legendární fotografii prezidenta Václava Havla, ale tím vstřícný sentiment končí. Jemu budiž odpuštěno, vy se takovému prohřešku raději obloukem vyhněte. Nohavice plápolající u kotníků jsou faux pas, zdůrazňují experti! Stejně jako úzké džínové „slimky“, z nichž nějakým nedopatřením trochu „přetékají“ záda.

Boty, které nejsou v kondici

Co dalšího může zruinovat i dokonale sladěný outfit poskládaný ze samých atraktivních kousků? Boty. Tedy alespoň takové, které jsou značně znečištěné. To je prostě neomluvitelné. Velkou parádu člověk neudělá ani s těmi, jejichž podrážka je hodně opotřebovaná. Takové věci si prostě nelze nevšimnout, protože zpravidla uhodí do očí hned na „první dobrou“. A co si o tom myslíte vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat