Skutečně účinné metody proti druhé bradě

Dvojitá brada na pohled přidává několik kilo navíc a maže ostré kontury obličeje. Abyste se jí zbavili, nemusíte hned myslet na chirurgický zákrok. Existují totiž i další velmi účinné metody, jak se druhé brady zbavit.

Člověk nemusí být perfektní, aby byl krásný. Ale samozřejmě existují na našem těle jisté problémové zóny, které bychom možná rádi změnili. Například dvojitá brada. Možná proto, že se těžko maskuje a opticky přidává na váze, ji hodně žen považuje za rušivý element. Pokud patříte také k těm, kdo by se druhé brady rád zbavil, máme pro vás tipy, jak stravou, obličejovými cviky a vypínacími maskami docílíte vysněných pevných kontur.

Optimalizujte péči o pleť

Sice nedokážou pěsticí krémy a emulze dvojitou bradu odčarovat, mohou ale přispět ke krásnější a pevnější pleti v oblasti brady a dodají i více vláčnosti. Ochablá pleť naproti tomu vznik nebo zhoršení druhé brady výrazně podporuje.

Masáže

Masáže jsou tajný tip na hladkou pleť, díky kterým se navíc budete moci rozloučit i s přebývající bradou. Na trhu najdete například i masážní roller, který vysílá do pleti elektrické mikroimpulzy, které vám zaručí neuvěřitelný lifting. Jemný tlak při masáži zvyšuje prokrvení pleti a vytlačuje přebytečnou vodu z tkáně. Pleť po masáži vypadá navíc mnohem svěžeji.

Trénink

Trénink na krk a bradu zní možná trochu bláznivě, je ale neskutečně efektivní v boji proti faldíkům. Cíleným cvičením totiž svalstvo na krku posílíte a přebytečný tuk odbouráte. Tím předejdete vzniku dvojité brady a zdůrazníte kontury obličeje.  

Speciální strava

Zhubnout cíleně, třeba jenom na bradě, je bohužel nemožné. Ale kombinací zdravé výživy a sportu nastartujete celkové spalování tuků a tím se zbavíte i tukových buněk na bradě. A protože velké výkyvy váhy k druhé bradě přispívají, měli byste se vyvarovat všech druhů takzvaných crash diet.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat