Naučte se čarovat se svými vlasy

Jak přes noc dostat objem do vlasů nebo jak při tvorbě účesu může pomoct zubní kartáček? Prozradíme vám tipy, které by měla znát každá žena!

Pokud si ráno při pohledu do zrcadla říkáte, jak to dělají všechny modelky a herečky, že vypadají pořád dobře, máme pro vás odpověď – mají za sebou několik hodin tvrdé práce vlasových stylistů. Anebo znají následující triky!

Zkroťte rozlítané vlasy

Ráda byste nosila hladký culík? Nastříkejte štětinky zubního kartáčku lakem na vlasy a všechny neposlušné vlasy jím „učešte“. Můžete je použít i na fixace kratších vlasů na temeni hlavy.

Použijte sponky

Pro lepší udržení tenkých a jemných vlasů použijte vlasové sponky, které postříkáte sprejem na vlasy nebo suchým šamponem. A vysokému účesu podle hollywoodských hvězd už nestojí nic v cestě. 

Domácí prodloužení vlasů

Tenhle trik se hodí těm, které už delší vlasy mají, ale touží po ještě delších. Rozdělte vlasy na dva díly na horní a dolní část. Z každé části si udělejte culík, tak aby horní část vlasů překryla spodní, a culík bude opticky vypadat mnohem delší, než ve skutečnosti je.

Suchý šampon použijte správně

Když někdy ráno nestíháte a na umytí vlasů už nezbývá čas, má tento trik cenu zlata. Suchý šampon nastříkejte na kořínky vlasů už večer, aby se přes noc mohla vstřebat mastnota vlasů. Ráno si ručníkem suchý šampon ještě pořádně do vlasů vetřete, dokud nebude na vlasech patrný žádný bílý film. Hotovo a můžete vyrazit!

Natupírujte si objem

Léty osvědčený trik se dá báječně využít i do culíku. Oddělte silnější část horních vlasů a hřebenem natupírujte. Natupírovanou část položte a navrchu lehce učešte hřebenem. Svažte do culíku a objem je tu! 

Minerální sprcha

Tohle je skutečně oblíbený trik hollywoodských hvězd! Vlasy si po umytí opláchněte sycenou minerální vodou (bez cukru!). Ta neobsahuje žádný vápník, takže vlasy nevypadají tvrdě a nepoddajně, ale drží tvar a září.

Rychlé vlny

Ráda byste zvlněný účes, ale času není nazbyt? Pak pomůže jednoduchý trik. Vlasy si svažte do culíku a ten celý pomocí kulmy natočte. Potom rozpusťte vlasy z culíku, lehce prsty pročešte a už za pár minut můžete vyrazit s natočenou hřívou.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat