Objevte nové zkrášlující triky

Ať už se jedná o rty, vlasy nebo nehty, my ženy chceme vždy vypadat perfektně i do toho nejmenšího detailu. Ale často nám na to chybí dostatek času, peněz nebo chuti. S těmito triky budete vypadat krásně a svěže doslova okamžitě.

Asi žádná žena není spokojená sama se sebou, a každá z nás se proto snaží vypadat alespoň o kousek lépe. Tu opticky zvětšit rty, prodloužit řasy, vyhladit pleť… Ale kde na to neustále brát čas a peníze? S následujícími triky nezruinujete ani svoji peněženku, a navíc nezaberou víc než jen pár minut.

Plnější rty

Pokud toužíte po větších rtech, pomůže vám k tomu skořice a mátový olej. Pokud nejste alergická, jednoduše si přidejte pár kapek ke svému oblíbenému lesku nebo pomádě na rty.

Odstranění voděodolného make-upu

Drží váš make-up opravdu pevně? Pak vyzkoušejte kokosový nebo olivový olej, tak se budete moci vzdát drahého čisticího mléka.

Jak zabránit lesknoucí se pleti

Pokud má vaše pleť sklony rychle se mastit a lesknout se, doporučuje se, smíchat lžičku prášku na pečení s vaším čisticím přípravkem na obličej. Vmasírujte směs po dobu několika vteřin a opláchněte teplou vodou. Kúru opakujte dvakrát až třikrát týdně.

Jak předejít vysychání řasenky

Aby vaše oblíbená řasenka, za kterou jste zaplatili hodně peněz, předčasně nevyschla, přidejte do ní jednoduše několik kapek solného roztoku nebo ji dejte na pět minut do misky s horkou vodou.

Poddajné a zdravé vlasy

Před spaním vmasírujte na konečky vlasů malé množství klasického krému na obličej. Tak se ráno vzbudíte s krásnými zářícími a měkkými vlasy.

 






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:07
54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat