Pohrajte si s make-upem i pod rouškou

S líčením už si nedáváte takovou práci, protože máte pocit, že s nošením roušky je to marná snaha? Právě naopak! I s ochrannou pomůckou přes obličej se dá s řasenkou, kočičími linkami nebo očními stíny doslova kouzlit!

Ať se to někomu líbí, nebo ne, roušky ještě nějakou dobu budou povinnou výbavou. Znamená to ale, že vaše draze nakoupená líčidla mají nucenou dovolenou? Ale kdepak! Pandemie přece zkrášlování neodporuje! A vlastně, kdy jindy vypadat hezky a mít ze sebe dobrý pocit, než právě teď? Chopte se kosmetického náčiní a dejte se do uměleckého díla!

Zaměřeno na oční linky

Nenechte se zastrašit očními linkami. Přece kdo říká, že nutně musíte být profesionální kosmetičkou, abyste dosáhla dramatického „kočičího efektu“? „Kohl tužky na oči, které se velice snadno rozmazávají, vám mohou usnadnit práci. Chcete-li svůj pohled ještě více zvýraznit, místo obvyklé černé použijte nějaký metalický odstín,“ doporučuje americká vizážistka celebrit Sheri Stroh.

Kouzelná hra se stíny

„Většina žen si koupí paletu očních stínů a neví, jak s ní naložit. Barvy jako je hnědá nebo bronzová přitom krásně korespondují se všemi typy pleti. Nejprve menší množství krémového stínu naneste u spodní linie řas a postupujte směrem nahoru. Přidejte další barvy a pro ještě lepší efekt aplikujte na víčka i trochu stříbra či mědi. To vám dodá jiskru, kterou nikdo nepřehlédne,“ popisuje výše jmenovaná stylistka.

Ach, ty řasy!

„Pokud jste na oči použila neutrální barevné tóny, můžete svoji vizáž podtrhnout řasenkou. Miluji ty ve vínovém, smaragdově zeleném nebo modrém odstínu. Jestli ovšem chcete docílit vzhledu plných a bujných řas, pravděpodobně se budete chtít vrátit ke klasické černé, popřípadě hnědé. V každém případě upřednostňuji řasenku dodávající objem, která je navíc voděodolná. Pod rouškou se vlivem horka líčidla obecně trochu rozmazávají a tahle váš make-up alespoň udrží na místě,“ dodává vizážistka předních hollywoodských hvězd Sheri Stroh, do jejíchž rukou se svěřují ty největší osobnosti filmu a hudby.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat