Jaké dámské boty budou vládnout roku 2021?

08.03.2021 | Krása a móda

Jaké dámské boty budou vládnout módě v sezoně jaro–⁠léto 2021? Známe odpověď! Speciálně pro vás jsme na jednom místě shromáždili nejdůležitější trendy pro nadcházející měsíce. Díky nim nyní můžete začít vybírat obuv a oblečení na tuto sezonu.

Platformy i ozdobné řetízky

Módní dámské boty pro sezonu jaro–⁠léto 2021 jsou určitě modely na platformách a v nejvyšší možné verzi. V letošním roce se držte pravidla čím více, tím lépe, zejména při výběru obuvi ke každému oblečení. Výběr je obrovský, protože mnoho módních domů si v této sezoně vybralo tento typ žabek a sandálů. Například Versace přidal na vysokou platformu řetězy, zatímco Altuzarra ve své kolekci představila letní boty na slámové platformě. Letos si obujte boty s řetízky na svršku a zaručujeme, že váš outfit bude vyčnívat z davu. Mohou to být sandály i lodičky. Kotníkové boty na platformě jsou těžké a jsou spojeny s vojenskou obuví. Přesto vypadají dobře i při nošení se vzdušnými šaty a velmi módními tylovými sukněmi. Boty na platformě nabízí i CCC.

Sandály s pásky

Dámské boty s pásky se velmi často objevují ve světě současných trendů. Není divu, že se vrací v sezoně jaro–⁠léto 2021 a získávají si srdce milovníků nadčasové elegance. Klasické modely se zapnutým doplňkem na svršku se objevily na molech mnoha návrhářů. Můžete je kombinovat s barevnými punčochami. Díky popruhům a přezkám jsou boty stabilnější, nekloužou. Jsou také jemným dekorativním prvkem, zvláště když jsou zdobeny cvočky nebo korálky. Zvolte sandály na podpatku a k nim jemné šaty, minisukni nebo přiléhavé kalhoty.

Kožené tenisky v casual stylu

Denně se zaměřujete především na ženský komfort v ležérní verzi? Vázané modely obuvi, které kombinují nadčasovou třídu s nádechem sportu, budou středem pozornosti. Módní dámská obuv pro jaro a léto 2021, kterou můžete obdivovat má vše, co potřebujete pro každodenní výlety –⁠ nízký podpatek, svršek inspirovaný klasickými teniskami a pohodlný profil v kombinaci se špetkou elegance. Tento typ obuvi by samozřejmě měl být vyroben z kůže. Zajímavým nápadem je vybrat modely v intenzivní barvě, například růžové nebo oranžové.

Obuv na nízkém podpatku

Lodičky s nízkými, tenkými podpatky, se čas od času vrátí do módy. Vzbuzují spoustu kontroverzí – některé ženy jsou potěšeny jejich pohodlím a originálním vzhledem a dalším ženám se nelíbí vůbec. V nadcházejících měsících budou vládnout na pultech obchodů. Alternativou k obuvi na nízkém podpatku, které jsou proporcionálnější a zároveň pohodlné a stabilní.

Boty v tělové barvě efektivně prodlužují nohy a jsou tak univerzální, že je lze úspěšně kombinovat jak s klasickými džínami, tak s extravagantními vzorovanými šaty. A co víc –⁠ čím barevnější je outfit, tím více se k němu hodí minimalistické lodičky nebo holínky v barvě těla. Barva bot se pohybuje od světle béžové nebo světle růžové až po mírně bělenou hnědou nebo karamelovou. Je důležité, aby dobře odpovídaly tónu pleti. V této sezoně stojí za to se zaměřit zejména na modely bez ozdob, s jednoduchým, klasickým střihem. Zajímavé modely obuvi na tuto sezonu nabízí CCC, kde nakoupíte na pobočkách i online. S CCC pořídíte moderní obuv za příznivé ceny. CCC je obuv pro každý váš styl.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat