Zimní hydratace pro vaši pleť: Domácí maska za pár korun!

Zima je pro pleť zatěžkávacím obdobím. Potřebuje proto především správnou hydrataci. Jistě, můžete utratit polovinu výplaty za drahé krémy, séra a masky. Ale úžasnou hydratační masku zvládnete i doma.

Domácí „kosmetické“ přípravky mají spoustu výhod – jsou čistě přírodní, víte, jaké ingredience obsahují, a většinou vyjdou na zlomek financí, v porovnání s kvalitními produkty z obchodu.

V zimě naše pokožka potřebuje spoustu živin, aby se bez potíží vyrovnala s prudkými změnami teplot (přechod z vytopené místnosti do mrazu) a dalšími nástrahami, které pro ni tohle období znamená. A dodat jí je pomůže i následující avokádová maska. Je jednoduchá a účinná!

Co budete potřebovat:

1/2 avokáda
1 polévkovou lžíci bílého jogurtu
1 polévkovou lžíci medu

Jak na to:

Jednoduše v míse rozmačkáte avokádo na jemnou kaši, přidáte jogurt a med a mícháte, až docílíte krásně krémové struktury.
Poté směs nanesete na obličej, pustíte si svou oblíbenou hudbu, pohodlně se usadíte a 15 minut nebudete dělat nic jiného než relaxovat. Poté opláchnete teplou vodou.
TIP Bety: Potřebujete poradit s péčí o vlasy nebo o pleť? Nevíte si rady s líčením? Váš účes by chtěl změnu? Zeptejte se zdarma našich kosmetiček a kadeřnic ze salonu Carpe Diem!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

21 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:59
6 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:47
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat