Vans Old School: Elegantní boty nejen pro skejťačky a punkerky

03.11.2021 | Krása a móda

Pamatujete si rok 1977? Možná ano, možná ne. Tak jako tak se z hlediska produkce obuvi stal tento rok poměrně převratným. Objevila se totiž naprosto ikonická obuv značky Vans. Tehdy vznikly boty vyznačující se tradiční jedním podélným proužkem po boku. Jednoduché, elegantní, nicméně neskutečně poutavé a hodící se do prostředí skejtových závodů.

Postupem času se jeden tradiční model této značky začal dokonale personalizovat. Steve Van Doren pak vytvořil boty ve verzi Old School, která dokázala vkusně kombinovat různé tvary a barvy. Spolupráce se značkou Marc Jacobs následně přinesla využití moderních a poměrně drahých materiálů při výrobě bot této značky. Vansky už dnes nemilují pouze skejťáci, grafiťáci a vyznavači punkové kultury. Jaké modely jsou aktuálně k dispozici a prosazují se nejvíce?

Modré variace bot Old Skool 36 DX

Pokud máte rádi modrý odstín, rozhodně se nebojte modelu Old School 36 DX. Jedná se o boty, které dokážou zaujmout právě kombinací odstínů modré barvy. Zatímco botám dominuje spíše světlejší modrá dokonale jsou doplněny i tmavými modrými částmi. V neposlední řadě nelze zapomenout na bílou. V tomto provedení je jak podrážka, tak i klasické logo Vansek. Boty působí poměrně střídmě, nicméně o to hezčí ve finále jsou. Na designu jim přidá i jemné prošívání. 

Neotřelé provedení Old School Tapered

Pořídili byste si modely bot s károváním a různými čtverečky? Možná je v případě, že se řadíte mezi hodně odvážné jedince. U modelu Old School Tapered je tomu ale patrně poněkud jinak. Jedná se totiž o boty ve dvoubarevném provedení, jemuž dominuje bílá barva. Ta je doplněna elegantně růžovou, jež jde až do hněda. Old Skool Vans v tomto provedení stojí za to. Bílé tkaničky, logo a stejně barevná podrážka jsou jakousi klasikou. Zapomenout nelze ani na kovové obroučky u dírek na tkaničky.

Klasické Vans Old School v mnoha provedeních

Mnozí z nás milují spíše úplnou jednoduchost se vším všudy. Vansky ve variaci Old School je možné vybírat pouze ve dvoubarevné alternativě. Tradiční model těchto bot je charakteristický bílou podrážkou a bílým logem po stranách samotné boty. Tyto tradiční znaky bot Vans jsou doplněny o další barvu. Ta už je pouze na konkrétním člověku a jeho vkusu. Vans Old School jsou v tomto ohledu velmi jednoduché. Přesto si v nich ale člověk najde neskutečnou eleganci se vším všudy. Boty se hodí náramně třeba ke krátkým kalhotám nebo k riflím či jiným oděvům. Tyto jednoduché boty můžete kombinovat prakticky se vším možným oblečením. Najít je můžete v katalogu Flexdog. Mimo jiné tady nabízejí také boty dalších známých značek.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat